Haticeebasyoll Kizlar karnimin içi asiri batiyo kasiklarima kadar belimi dogrultamiyorum yurumekte zorluk cekiyorum 35 +6 oldum yasiyan varmi ben gibi boyle
denizkoklu Haticeebasyoll ben de 34 haftalık oldum iki gündür çok süründürüyo acile gitsemmi diye düşünüyorum bi saattir arttı batma ve sırt bel ağrısı var aynı şekilde.
Bucuruk85 Haticeebasyoll bende 34 üm daha bi sürü hazırlık var yetişirim yaparım diyodum ama acele etsem iyi olcak herhalde dün benimde ksç kez yalancı sancı tuttu çok fenaydı 🥺
denizkoklu Haticeebasyoll ben gittim dün gece acile nstye bağlandım çok ufak ağrılar çıktı bunlar artık beklediğimiz şeyler dedi doktor. Ağrın 5 dkda bire düşmedikçe boşuna gelme dedi. Zaten artık her hafta kontrole çağıracaklarmış
denizkoklu Haticeebasyoll bu arada önceki gittiğim doktorun hafta hesabı yanlış çıktı dün gittiğim dr 36 haftalıksın dedi 🙄
Haticeebasyoll Bucuruk85 aynen ev işlerini son gunlere falan birakmamak lazimmiş valla yoksa yuruyemiyon agriydi oydu buydu derken kaliyor yardim edenin varsa rahatsin da yoksa kotu
Bucuruk85 Haticeebasyoll annem zaten yaşlı kardeşimde çocuğu okula gidiyor zamanı olmuyor daha ben bebişin ütüsünü yapcam valiz hazırlıcam evi temizlicem odayı düzenlicez yatağı felan kurulcak
denizkoklu Haticeebasyoll bakalım iyice heyecanlandım 2 hafta daha azalınca 😂 psikolojik mi bilmem ama iyice sancılanmaya başladım