prensannesi__58 Kızlar Dpo 6 aksamı ıle 7 de adet sancısı cektım sankı heran adet olacak hbı tuvalete gıttım ama bugün yanı 8. Gün öğlen gectı o sancı sadece ara ara solda ığnelenme oluyor siz ve hamılelık belırtısı olabılır mı başına böyle bırsey gelen var mı
Merryb Olabilir tabiki yerleşme zamanına denk geliyor tam. Benimde belimde bi his var şu an tarif edemediğim ara ara kaşık batması da yaşıyorum. Umarım olur
prensannesi__58 Merryb hiç kimse de yazmıyor ya bnm de sol kaşık ta tuhaf bı sızı bar bırde bı bağlantısı var mı bilmiyorum sol gıhsum de daha fazla sızı var sağa göre
yldzata Benim Dpo 7 22 Mart itibari ile. Yemek yedikten sonra hep midem bulanıyor yemek sırasında bile sonra geçiyor az zaman sonra. Onun dışında ara sıra kasıklarımda dolgunluk ve sızı ağrı var belirtilerim böyle benim
acelyademir dpo 10 da test yapın aşırı silik bile olsa pozitifse eğer çıkar. ayrıca mide bulantısı erkenden olan birşey kesinlikle değil. aşırı gazınız varsa şüphe edebilirsiniz gaz çok bilinen belirti değildir
acelyademir regl ağrısı gibi kesinlikle değil belirti. kasıklarda iğne batması olur oradan anlarsınız iğne iğne batar böyle o zaman şüphe edebilirsiniz
prensannesi__58 acelyademir zaten reglı gbı ağrı 1 gün sürdü ertesı günü gectı sol da batma oluyor ara sıra bırde sol gogsum daha hassas sağa göre