memmedova_24 evde düzensiz olarak başladı kesilmeyen adet sancısı belimden geliyodu aslından sevinmiştim kendi sancin olursa kolay diyolar diye ama asla öyle olmadı yaşadığım sancı doğumun son evresiymiş ama açılma yok bende sabaha kadar çektim sabah saat 10 da gittim evde sanciyi çekip hastaneye direk doğum evresini bırakıyorum sandim hastaneye gittim açılma yok sancı çok şiddetli bir de bende endometriosiz var bu şekilde sezeryana dönerse masada kalırsın dedi doktor ve beni kabul etmedi donanımlı hastaneye git dedi o sırada ordan çıktık 2 saatlik merkeze özele gittik yolda artık geldi doguruyorum diye diye ne halde geldim sonrasında geldiğim hastane de bir doktor dışında diğerleri kabul bile etmedi riskli olduğu için sancı durmuyo açılma yok artık sancılar 30 saniyeye düştü ben mahvolmuştum normalde o sancı son evre de 2 dakikalık herkesin çektiği sanciymis ama ben sabah 10 dan öğlen 3 e kadar onu yaşadım artık kendimden geçince sezeryana alındım şuan bebeğim yanımda ama inanın sadece çektiklerimi düşünüyorum aklımdan cikmiyo ne hale geldim beni direk sezeryana almak yerine o sanciyi çektirdiler. Üstelik bir gün öncesi akşamdan başlayan bir sanciydi beni hiç uyutmadı bende sanıyorum ki direk giderim 7 8 santim.acilma var doğum.başliyor der zannediyorum ha bu arada geceden beri çektiğim sancida meryem ana otunuda suya koyup ona bakarak sancı çekmiştim ama tek bir dalı dahi açılmadı