nurr19 Melekk_38 Birgebeningünlüğü sayfasından olan değil mi, kullandım ama o gün mü hamile kaldım iki gün sonraki ilişkimde mi bilmiyorum
Esma006 Melekk_38 bu ay kullandım görmedim Nisan ayında kullanicam 4 tane kaldı bitsin diye ayrıca bu ay sonu rahim filmi cekinicem şans bakalım
nurr19 Melekk_38 benim eşimde ileri hareketlilikte sıkıntı vardı o yüzden almıştım, sadece bir kaç kez kullandım önce ki ay hamile kalmadım ama diğer ay hamile olduğumu öğrendim. Vitaminleri de kullandım onunla bi ilgisi var mı bilemiyorum
Melekk_38 nurr19 teşekkürler canım bizde de ileri hareketlilik biraz düşük bakalım faydasını görürüz inşallah
nuryldrm1 nurr19 o sitede ki takviyeleri mi kullandınız baska takviye mu kullandınız benim eşimde de aynı problem var
nurr19 nuryldrm1 o sitedeki takviyeler, bende bir sorun yoktu ama en kaliteli hale getirebilmek için bende woman paketi artı balıkyağı ilacını kullandım eşimde man paketini sabah akşam kullandı ikinci ayımda hamile kaldım
nuryldrm1 nurr19 artış oldu demek ki ileri hız da bende alacagım da karaesız kalmıştım teşekkür ederim