İyi bayramlar öncelikle malesef benim bayramım pek güzel geçmiyor kızlar bi soru soracaktım bebeğim 2 aylık hırıltı ve hafif öksürük ve balgam var sanırım dün oldu akşam hemen özel hastaneye gittik sırtını dinledi ve bronşit bulaşmış dedi ben bronşiti hep soğuktan olur sanıyordum ama yok bulaşada bilir dedi yatış verdi 4 gün yatar dedi ve baya bi para çıkıyor bizde devlete gidelim karşılayamayız dedik ve çıktık sonra devlete gittik hemen Acile orda röntgen çekildi küçücük bebeğim radyasyona maruz kaldı kan aldırlar ikiside temiz diyip buhar vs yazıp gönderdiler eşim tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmak istiyor sonrasında hemen hastaneye gidip büyük ihtimal yatış yaptıracak hemen ama sağlık sigortasını yaptıktan ne kadar süre sonra karşılarlar yapar yapmaz karşılarlar mı cbide ciğer ve kan temiz çıktı devlet eve yönlendirdi özel yatış dedi ilerler dedi ne yapacağımı şaşırdım çok korkuyorum bişey olur diye sürekli burun aspiratörü ile temizliyorum burnunu ama onunda fazlası zararmış galiba napcam bilmiyorum