yeliz1923 Hilalbyz Kanama hiç normal değil benim de bi an oldu düşük yaptım acile gidin derim kabamanız varsa 🥰
Kubraa06 Hilalbyz 7 haftalıkken yaşadık doktor iğne ve fitil verdi bol bol istirahat ettim şuan 33 haftalık
Hilalbyz yeliz1923 gittim ağızdan progestan verip dinlen dedi bu yeterli mi ki kafam karıştı hala ağrım var
fatmanurr50 Hilalbyz kanamam olduğu zaman doktor 3 gün iğne ve fitil olarak vermişti günde 2 kere iğne bittikten sonra fitil olarak 12. Haftaya kadar kullanmıştım şuan 36+5 günlüğüz ama 10 gün boyunca istirahat etmiştim rapor alıp
yeliz1923 Hilalbyz önce hafif pembe akıntım oldu sildikçe geldi sonra çoğaldı kasıklarımda ağrı başladı kanamam çoğaldı doktor ilaç verdi haftam küçük olduğu için kürtaj olmadım inşallah sizin olmaz çok geçmiş olsun 🥰🥰
Hilalbyz Kubraa06 iğne vermedi bana sadece fitil verdi , ama 3,5 yaşında oğlum var masıl yatıp dinlenirim bilmiyorum
Kubraa06 Hilalbyz benimde 4,5 yaşında kızım var ama olabildiğince dinlendim başka türlü riski atlatamıyorsunuz malesef iğne 3 tane vurulmuştum sadece