Seyma8 hollyymollyy aslında ay sonuna 1 hafta kala hiç sitresim yok ama ay sonu gelince sitres geliyor ay içinde çocuk için ilişkiye girmiyorum zamana akışına bırakıyorum aslında ama işte
Seyma8 Prensesmom_ inşallah o vakit gelir suan bile acaba diyorum geç döllenme olabilir mi hala adet olmadım ya bu sefer de insan ondaki umuda bağlıyor allahım şu hallerime gülüyorum neler düşünüyorum diye
yakutfamilia Seyma8 naçizane tavsiyem bu platformda gebeliğe hazırlık sürecinde yıpratıcı olabilir sadece hamile kalanları görünce daha stres olabilirsiniz. Sanki bir beneği olmayan bir dizmişsiniz gibi hissedebilirsiniz. Bir süre bu tarz şeylerden uzak kalmak sanki daha sağlıklı gibi. Rabbim size de bebek isteyen herkese de nasip etsin 🙏🙏
Seyma8 yakutfamilia biraz herkesden uzaklaşacam zaten tekrar hobilerime devam edicem bu şekilde kendimi yıpratıyorum
Aysvays Seyma8 yazdıklarınız içime dokundu, Allaha sizin için içten dua ettim, inşallah hayırlı, sağlıklı bir evladınız olur, hiç umutsuzluğa kapılmayın, heyecanla bekliyorum haberinizi❤️
Seyma8 Aysvays inşallah rabbim duyar sesimi de bana hediyemi mucizemi hayallerini kurduğum sağlıklı sahatli evladımı bana nasip eder
Leyla93- Seyma8 canım merhaba ben eşimle evlenırken daha önce gecırdıgım rahatsızlıktan dolayı cocugum olmama ıhtımalını bılerek evlendık 8 yıldır evlıyız çocugumuz yok 3. Tup bebegımı deneyecegım çok şükür evımızde cok mutluyuz inşallah sende mutlusundur önemli olanda evınde esınle mutlu olman bence bunu bu kadar kendı ıcınde problem etme yıpratma kendını herşeyin çözümü var çok şükür.. doktor 1 yıl korunmasız ilişkiden sonra tedavi öneriyor zaten iyi bir kadın doğum uzmanına görünsen sana izleyeceğin yolu söyler belki de tüp bebeğe bile gerek kalmadan basit bir tedaviyle bebek sahibi olabilirsin ki etrafımda doktora cocugumuz olmuyor tup bebek yapmak ıstıyoruz dıyıp tüp bebege gerek kalmadan sadece bır ıkı ay ılac kullanıp hamıle kalan arkadaslarım oldu nasip gerçekten Allah gonlune gore versin 🌸
Seyma8 Leyla93- merhaba bu arada eşimle gerçekten çok şükür ki mutluyuz kavgamız gürültümüz yok kendi halimizde çok iyi anlaşıyoruz hep gezmelere gideriz ilerde cocugumuzlada geliriz diye hep anı biriktiririz yani tek eksiğimiz evladımız gibi düşünüyoruz bir oğlum var kedim o bize eşlik ediyor suan herşeyimiz o bende işte 2 aydır ilaç kullanıyorum Pkos ilacı 1 kutu kaldı bitirince gel dedi doktor o kutu bitince gidicem doktora işte tekrardan sanırım sonrasında bi yöntemi olcak gibi duruyor
Leyla93- Seyma8 kardeşimin eşinde de pcos vardı ilaç kullandı doktor kontrolleri vs kısa bır zamanda hamile kaldı bence sende biraz akışını bıraksan olacak stres vucudu cok etkılıyor inşallahhh en yakın zamanda güzel haberını alırız 😊
dilnvr Seyma8 aynı durumdayız bende evleneli 4 sene oldu geçen sene bu günlerde hamile olduğumu öğrenmiştim sonra kimyasala döndü bu bir senedir çektiklerimi her ay yaptığım testleri bir ben bir allah biliyor bende çevremdikilerde çok dua ediyoruz ama olmuyor durup durup hıçkıra hıçkıra ağlıyorum bende her ay diyorum artık takmayacağım ama olmuyor özellikle adetim yaklaşınca daha fazla sitrese giriyorum Rabbim bizede hayırlı haberler almayı nasip etsin seni o kadar iyi anlıyorum 🥺
ertugrulu Seyma8 aynı durumdayım canım üstelik 3 kez tüp bebek denedim 30 yaşındayım delireceğim ben artık her şeyi deniyorum. Ama yok
AuraMomB Herhangi bir problemin yok ise işe başlayabilirsen işe başla. Ben Kasım 2024’de bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. Aylarca korunmadım aylarca denedim belki ama olmadı. Ağustos 2025’de işe başladım evde dur dur kafayı yicem diye o ay hamile kalmışım. Vücudunun bebek isteme kafasından çıkması gerek canım yoksa zorlaşıyor
Seyma8 AuraMomB aslında hep işe girmeye niyetleniyorum yaşadığım yerde hamile birinin çalışabileceği potansiyelde bir iş yok evli ve kapalı olunca ekstra sorun zaten marketlere başvurcam orda da çok ağır şartlar oluyor yani yoksa bende çalışmak isterim daha yeni iş yerimiz vardı kapattık aslında 3 aya kadar çalışıyordum kendi ofisimizde sekreter olarak
rumeyyurmom Seyma8 bende 3 yıl çocuk sahibi olamadım sadece ilk evlendiğim sene bir kere kimyasal gebelik geçirdim daha sonra hiç tutmadı ben rahim filmi çektirmek istedim en son kesin tüplerimde bir sıkıntı var diyordum annem gel bir doktor var ona gidelim dedi doktorum erkek eşim ilk başta istemedi sonra kabul etti gittim ilk ay çatlama iğnesi yaptı tutmadı ikinci ay bir daha yaptı tuttu ama bana bir takviye vermişti doktorum ben gerçekten onun sayesinde oldu diye düşünüyorum aynı takviyeyi bir kişiiye daha önerdim o da hamile kaldı takviyenin adı FEMİBLOOM isterseniz bir deneyin zararı olmaz inşallah tez zamanda Rabbim sağlıkla sıhhatle nasip eder 💖
Seyma8 rumeyyurmom deneyeceğim eczaneden alırım bir kaç güne adet olmazsam bakıcaz pozitif düşünmeye çalışıyorum
rumeyyurmom Seyma8 @miamiamina arkadaşım bulmuştu bi bakın isterseniz o da hamile şuan bu takviyeyi kullandıktan sonra kaldı o da bi sorun internetten temin etmişti çünkü
ebruu060619 Seyma8 sizi çok iyi anlıyorum bende 4 bucuk yıllık evliyim şu 4 bucuk yıla bir düşük bide doğumdan sonra yavrumu kaybetmenin acısını sığdırdım. Şuanda 36 haftalık hamileyim, bizimde hiç bir sorunumuz yoktu ama nasip işte çok geç hamile kaldım ilk başta ve 8. Haftada kalbi durdu ikinci hamileliğimde oğlumun sağlık sorunu vardı doğduğu gün kaybettik bizde tam umudumuzu yitirmiştik hatta o ay tüp bebek için doktorlarla görüşmeye gidicektik ki meğer kızıma hamileymişim şook olduk. Ve biz o ay neredeyse doğru düzgün değerlendiremedik bile çünkü arkadaşlarımızla şehir dışı tatiline çıkmıştım günlerce eve gelemedik haliyle bebek konusu bir süre aklımızdan tamamen çıkmıştı. Bakın inanın bana tam Allahım artık dayanamıyoruö dediğiniz anda Rabbm nasip ediyor şuanda olmadıysa inanın hayırlı olan budur bakın bize Rabbim bi düşükten sonra nasip etti ama biz oğlumuzu kaybettik o kadsr büyük bi acıydı ki bizim için tam kendimizi toparladık tekrardan düşünmeye başladık busefer yinr olmadı artık son raddeye gelmiştik ki Rabbim nasip etti haftaya sezeryan için gün almaya gidicem evet çok mutluyuz ama bir yanımız hep buruk hep oğlumuzda aklımız her zaman hayırlısını kolay şekilde isteyin bende size dua edicem inşallah 🤲🏻♥️
Seyma8 ebruu060619 gerçekten çok acılı bir dönem geçirmişsiniz önce çok üzüldüm ama sonra sizin adınıza sevindim dilerim ki rabbimde benim yorgunluğumu görür de bizi sevindirir