yenidennnn Arkadaşlar Zeynep kamil hastanesinden perinatolojiden randevu aldım detaylı için direk ona gitsem detaylı yapıyor mu öncesinde kadın doğuma girmeme gerek var mı
simgeylmzz9960 yenidennnn merhabaa benimde sorum aynı ya kimse yazmamış, bende doktoruma gitmeden direk gitsem yaparlar mı emin olamıyorum yani. Siz araştırdınız mı
simgeylmzz9960 yenidennnn antenatal diye randevu almak gerekiyomuş onu anladım ama direk gidince yapar heralde ya çünkü doktorumuz da ekstra ne dicekki bilemiyorum kağıt vs verir mi. Bide randevu düşürmekte aşırı zor
elmasmommy Detaylı yapılmıyor yazıyor perinatolojide oranın kadın dogum polikinligini seciceksin muayene olarakta antenantalı seciceksin ama randevu cıkmıyo perinatolojisi detaylı bakmıyo sormustum
yenidennnn elmasmommy evet yanlış okumuşum ya o zama kadın doğum seçip dediğiniz yeri seçeyim direk öyle gidince yapıyorlar mı peki
yenidennnn elmasmommy istanbulda başka hangi hastaneler yapıyor biiyor musunuz çam sakura vardı sanki emin değilim
elmasmommy yenidennnn evet yazısındada yazıyo çam sakuradaca sadece riskli hastalar yazandan almak gerekiyomus
yenidennnn simgeylmzz9960 antenatal alınca yaparlar bence çünkü kadın doğumdan almış oluyoruz zaten ama randevu yok ki
neym simgeylmzz9960 antenatal polikliniğinden alırsanız direkt yapıyolar orda yazıyor zaten detaylı doppler diye. Her sabah 9.55 gibi denemeye başlayın zor düşüyor randevu
simgeylmzz9960 yenidennnn aynen sonuçta hafta da uyumlu oluyor ya bidaha kendi doktoruma gitmeme gerek yok diye düşünüyorum bende inşallah terslik çıkmaz, bu tür işlerde hep bi şey çıkıyor olumsuz