htc_eea Gokcesena1 ben de birkaç seferdir oraya gidiyorum meltem aydoğdu ya gayet memnunum doktorumdan güler yüzlü ilgili ve çok para odaklı değil gibi geldi bana. ama hastane hakkında çok fikrim yok doğumu orda yapmayacağım çünkü
[silindi] Gokcesena1 bnde orda ssvd ve suda doğum yapmak istiyorum. ama hangi doktora karar veremedim bayan olsun istiyorum. Berfin hanımla meltem hanım arasında kalmışım
ARYa143 Bi arkadaşım gidiyordu oraya Emre beye, bildiğim kadarıyla Dr unu değişmedi onunla devam etti. Yalnız hastaneye ilgili olumlu yorum yapmamıştı sanırım. Etkilemek istemem tabi beklentileriniz farklı olabilir sonuçta. Rabbim hayırlısını versin
beyzaygun Ben antepte takipliyim ama eski doktorum deniz inan çok sevdiğim bir doktor halada arada gidiyorum
canbetul beyzaygun bende Deniz İnan’a gidiyorum. Bebek sağlıklıyken bir sorunu yokken bütün doktorlar iyidir. Ama en ufak bir sıkıntı olsun ilgiyi, özeni bırakıyorlar. Deniz Hoca’dan Allah razı olsun, her koşulda destek oldu. Bilgisini, ilgisini esirgemedi
beyzaygun canbetul Evet benim riskli gebelik olduğu için deniz hocayı bıraktım bilgi konusuna değinmek istemiyorum eleştiri gibi olmasın sadece ilgisini beğeniyorum diyelim ilgili bir doktor
canbetul o diğer doktoru da Allaha havele ediyorum. Hasta psikolojisine göre davranması gerekirken kendi psikolojik durumuna göre davranıyor. O gün mutluysa şanslısınız muayeneniz güzel geçer. ama tersinden kalktıysa “senin çocuğun engelli, bunu aldır” der sonra da “takip edilmesi gereken bir hastasın” der. Beni aylarca ağlattı ya Allah onu bildiği yapsın ben daha da bir şey demiyorum.
cemyyy htc_eea doktorumuz aynıymış. Ben doğumu orada yapmalı mıyım bilemiyorum sizin yapmama sebebiniz hastane ile mi alakalı veya doktorla
Gokcesena1 htc_eea evet güler yüzlü bir doktor beğeniyorum doğumu mecbur burada yapacağım benim de hiçkimsem yok burada inşallah bir sıkıntı olmaz
htc_eea cemyyy memlekette yapacağım doğumu burda kimsemiz yok o yüzden hastaneyle ya da doktorla alakalı değil 😊
Gokcesena1 cemyyy ben muhtemelen orada yapacağım benim de kimsem yok burada eşimin işinden dolayı buradayız doğum ücreti vs çok makul fiyat verdiler batıya göre
cemyyy htc_eea anladım teşekkürler cevabınız için nerde yapacağınız netleşmiş darısı başıma, benim de burada kimsem yok hem hastane yönünden kararsızım hem memlekette mi yapsam diye düşünüyorum🙂
htc_eea cemyyy bi önceki doğumumu da devlette yapmıştım memlekette memnun kaldım tekrar aynı hastaneye gidecem
htc_eea Gokcesena1 olmaz inşallah ilk doğum mu olacak sizin. ben ilk doğumumu özelde yapmıştım ama sonraki doğumumu devlette yaptım özelden farkı yoktu o yüzden artık tercihim devlet hastanesi olacak 😊
cemyyy senaltay1 evet güler yüzlü bir doktor. Kimsemiz olmasa da insan evinin rahatlığını hiçbir yerde bulamaz diye düşünüyorum. Sizin memleket neresi benim Kocaeli ve oradaki Özel hastaneler buraya göre çok pahalı
Gokcesena1 htc_eea hangi devlet hastanesinde yapacaksınız çok güvenemedim ondan dolayı o yüzden meltem hocada doğum yapmak istiyorum memnun kaldınız umarım sizlerde 🙏