bsbsbsbs Kızlar benim yumurtlamam döngünün 26. Günü falan oldu, pcosum var bu normal geliyor bana o yüzden. Geç yumurtlama geç döllenme demekmidir? Geç döllenme olursa test en erken ne zaman yapmalıyım sizce?
Aleynaaaag bsbsbsbs merhabalar bende pcosluyum son adet tarihim 25 temmuzdu doktora gittiğim de 19 Eylül de doktora gittiğimde geç döllenme olduğunu söyledi ve son adet tarihimi 7 Ağustos olarak düzenledi
dalyaluna35 bsbsbsbs gec yumurtlama gec dollenme demektir yumurtlamanin üstünden en az 10 11 gun sayıp o sekilde test yapabilirsin 🌸
Esraysr16 PCOS’ta geç yumurtlama çok normal canım, o yüzden geç döllenme de olabilir. Böyle durumlarda gebelik testi hemen çıkmayabilir. Yumurtlamadan sonra 10-12 gün bekleyip yaparsan daha doğru olur, en net sonuç için de adet gecikmesini beklemek en iyisi 🤍
bsbsbsbs Esraysr16 ben akıntıma göre takip ettiğim için 14-15 akıntım vardı yoğun 16 da tamamen bitti buna ek 12 gün ekleyip 28 sinde test yapsam sağlıklı sonuç verir yani
Aleynaaaag bsbsbsbs hayır asla ilerleyen haftalar da bebek haftasını yakalıyor ki yakalamasa dahi bu bir problem teşkil etmiyor rahat olabilirsin
aslmoms Regl çok düzenli olmasına rağmen geç oldu. Tam 6 gün sonra gecikmeden pozitif gördüm. O güne kdr negatifti 😃😃 şuan hala 1/1,5 hafta geride. Bir sıkıntı yok. Ben biliyorum zaten. 20/21 haftayız ama yaklaşmadı haftasını hala. Ay başında bir bakacağım tekrar kontrolde ne durumdayız
bsbsbsbs aslmoms şimdi benim 16 sı yumurtlama olmuş olduğu için +14 ekleyip reglim döngünün 40. Günü falan gelicek diye hesap yaptım. Ortalama döngümden 5 gün falan fazla o yüzden 40. Güne gelirsem gecikme sayıp test yaparsam çıkar di mi? Geç olduğu için daha beklemeye gerek var mı?
Nims aslmoms ben de beşinci gundeyim dün idrar testi negatifti sizce kan vermeli miyim ilk gebeligimde de geç öğrenmiştim kürtaj oldum maalesef adetten 2 gün önce kan verdim değerim 0.6 çıktı umudum kalmamıştı ama ilk gebeliğim aklıma geliyor şu an
Seyma8 Kızlar benimde sorum olucak son adet tarihim 21 Şubat 20 martta adet olcagım tarihti 21 martta kan testi verdim adet olmayınca negatfi çıktı acaba geç döllenme olabilir mi ? Son ne zaman ilişkiye girdik bilmiyorum ama tahmini yumurtlama mart 6-7 gibiyse ben 8-9 da yada 10 da girmiş olabilirim en son
aslmoms Seyma8 Nims bu öyle birşey ki işte. olabilirde olmayadabilir. Bende oldu. Ama bilemeyiz sizdede olur mu
aslmoms serpilspnc Gecikme günü yaptım. sanırım o arada bir kez daha yaptım. Emin ve net değilim mesela. Böyle olduğunu bilmiyordum hiç o zaman
serpilspnc serpilspnc buldum okudum teşekkürler çok faydalı bir başlık bu valla iyice sinirim bozuldu benim gecikmem olmaz pek üç gün geçti ama asla silik bile çıkmıyor test regl de olmuyorum
eciymom @"serpilspnc serpilspnc serpilspnc selamın aleyküm bişey sormak istiyorum benim adetim 5 gün geçikti dün kan degerim 3,75 çıktı testtede silik gözüküyor acaba gebelik var mıdır
serpilspnc eciymom aleyküm selam, valla ben acemiyim daha hiç Beta baktırmadim mesela gecikmem bir haftayı bulursa baktırcam, 5 in üstünde olursa gebelik diye duyuyoruz ama size bişey söylemediler mi baktırdığınız yerden