Havin49_ balmumu2 malesef gölgelenme gibi duruyor ama o çizgi değil be çok erken yapmışsınız 5 gğn kala fln yapın
heyecann2 balmumu2 Bende bu ay daha silik şekilde öğrendim duvarımda bir koyu şeklini paylaşmıştım 2 gün sonrasında test verdim 40 çıktı beta şuan 838 sizinde var bence
yamrr_ars balmumu2 benim de böyle çıkmıştı 10 gün önce kaç gün arayla 2 tane daha yaptım pazartesi kan vericem
Medineklndr Çok erken yapmışsın ama testi ilk fotoda sanki gölge gibi gördüm adetine üç gün kala falan tekrar yap erken gebelik testi
balmumu2 Medineklndr evet gölge şeklinde canım uzun zamandır negatif görüyordum böyle görünce insan bi umutlanıyor 🥰
balmumu2 bebegimle_ben inşallah bacım bi kaç gün önce yaptığımdan koyulaşmış mı sence yine seninle konuşmuştuk o zaman daha zor görünüyor gibiydi dimi
balmumu2 bbk28 vallahi bilmiyorum bacım çünkü akıntım bu ay çok çok az Ovülasyon testi de kullanmadım
balmumu2 heyecann2 inşallah 🤲 çok istiyorum bacım her ay negatif görmekten çok yoruldum Rabbim nasip eder inşallah