Sevval_zybk Ben şuan 18+3 haftalık hamileyim ve dünden beri çok kötü hasta oldum grip olmuşum doktora daha yeni gittiğim icjn gitmedim siz hangi burun spreyi kullandınız veya vitamin ilacı kullandınız otrivine diye Bi burun spreyi var evde ama sizce güvenli mi
ecemk94 Sevval_zybk benim doktorum burun spreyi kullanmama izin vermemişti. Kbb ya da acile gidip ilaç yazdırıp serum taktırdım ben. Verilen ilaçlarıda doğum doktorum onay verince kullandım. Herkesin hastalık durumu farklı. Kendi doktorunuz dışında ilaç kullanımı doğru değil bence
Anneadayiozlem Sevval_zybk bana serumla temizlememi önermişti doktor harici boğaz pastili dahil kullanmama izin verilmedi kulak tıkanması ağrısı derken 25 gündür daha yeni atlattık diyebilirim grip 1 hafta filan sürdü ama ardından kulaklar iltihaplanma olunca sorun oldu
Sevval_zybk ecemk94 bilmiyorum ilk gebeligimde kullanmıştım doktoruma sorup ama suanki gebeligimde bilmiyorum doktora yazdım ama bayram diye hastanede değil
Sinerjik Sevval_zybk otrivine iliadin hastalik olsa dahi kullanmani tavsiye etmem cunku gebelikte zaten burun konkalari hormon etkisiyle sisiyor. Hastalıgin etkisiyle daha da sisiyor.bi Hastalık gecse dahi bu spreyleri kullanmadığında bu konkalar daha fazla sisiyor ve kullanmaya zorluyor. Bi bakmissin bagimli olmussun. Gectigimiz hafta hastaydim ve iliadin otrivine gibi sprey kullandım. Hastaligim gevti ama burun tikanikligim gecmedi. Bagimli yapti 2 3 gunde tek fis la resmen. Okyanus suyu (sterimar) öneririm. Inat ettim kullanmadim sadece okyanus suyu kullandim su an nefes burun sistemim kendine geldi. Keske hic kullanmasaydim dedim yani o direnme süreci berbattı.
cyj Sevval_zybk otrivine illiadin gibi spreyler kesinlikle yasak. Deniz suyu spreyleri var onlardan kullanabilirsiniz.
balminnak Sevval_zybk nasorınse dıye bır marka brbekler dahı kullanıyormuş sanırım ıstedıgın kadar sıkabılırısın gunde 3-4 gıbı dedı bana eczanede var az fıyatı fazla ama sanırım dogal gıbı bısey o
balminnak Sevval_zybk ğstğnde fil resmı fılan var hatta bi bakın ınternetten ıstersenız gercekten bana ıyı geldı
AuraMomB Ben kafanıza göre ilaç kullanmamanızı öneririm hamilelikte zaten alerjik bi bünye olduğu için zaten kbb uygun gördüğünü kullanabilirsiniz. Vitamin de C vitamini tüketin ben o şekilde atlattım