melisamehmet esmafatmam size bebeğin ultrason görüntüsünü verdiler mi çıktı olarak ,bana vermediler kilosunu falan da söylemediler o an sormak aklıma gelmedi sisteme düşer diye düşündüm o da düşmedi
esmafatmam melisamehmet ultrasyon resmini vermediler bu haftalarda bebek büyüdüğü için sanırım ultrasyon resmi verilmiyor. Kilosunu boyunu söylediler bana ben sormuştum uygun mu iyi mi diye o şekilde söylediler
melisamehmet esmafatmam evet gittim suyu hafif fazla çıktı bugün ,pazartesi normaldi ama evde şeker ölçüm cihazıyla takip yapacağım pazartesi tekrar gideceğim kontrole
esmafatmam melisamehmet çok şükür bunlar da geçer inşallah 🙏🏻 son aylar sorunsuz ve güzel bir şekilde geçer inşallah 💖
melisamehmet esmafatmam inşAllah teşekkür ederim Allah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin
melisamehmet busraadk normal poliklinikten aldım randevu ikidir aynı doktor denk geldi elif ismi.herhalde bu ay bu doktor görevli çok tatlı ve ilgili bir kadındı memnun kaldım
hivdart rmn merhaba bende orda düşünüyorum da doğumdan sonra odada eş kalabiliyor mu ve memnun kaldınızmı
esmafatmam hivdart merhaba odada sadece 1 kadın refakatçi alındığını söylediler bana eş kalamıyorum diye biliyorum