Mavilinaninannesi esrabudk sizdeki belirtilerin aynısı ve sürekli uykum halsizliğim var bilemedim bende amin ilk çocuk mu sizin benım 2. Olacak inşallah oğlum kardeşi olmasını çok istiyor rabbim ikimizede tez vakitti versin inşallahh
esrabudk Mavilinaninannesi 2 yıllık evliyim daha ilk çocuğum olacak inşallah Rabbim nasip ederse 2 senedir bekliyoruz bu ay umutluyum günlerini değerlendirdik umutluyum İnşalah boşluğa düşmem Rabbim çocuğunuzu size bağışlasın inşallah kardeşinin haberini alır 🫶🏻
Merryb esrabudk yok gecikmem olmadı benim durumlar biraz karışık bat28 gösteriyor ama birkaç güne olma ihtimalim var Primolut kullanıyorum her ay 10 gün kadar onu kesince bir iki gün içinde adet olunuyor. Ben biraz erken yaptım Dpo 9 du yaptığımda
mommymon emne44 yapmadım beklemedeyim Karın ağrım şişkinlik göğüslerimde büyüme var regl öncesi belirtiler ile aynı ama erken başladı gibi geliyor bana 4 gündür bu haldeyim İnşallah hamileyimdir🫣
Sss1947 emne44 malesef cıkmadı bu ay da yok sanırım 🌸 saçlarım çok dökülüyor diye bugün kan verdim doktoruma dedim betayada bakalım diyede sanırım bakmadı sağlık ocağı umursamazlıgı işte
esrabudk Mavilinaninannesi merhaba hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bende sabah kalktığımda bir sancı oldu kaşığımda yarım saat sürdü geçti şuanlık hiç bişe yok inşallah olmam 🤲🏻