Lemya Selam kızlar 5 yıl önce doğal yollarla oğlum oldu şimdi 2.çocuğu istiyoruz olmuyor sizce neden bana yardımcı olurmusunuz yurt dışında yaşıyorum
minikkalbinaneysi Lemya takdiri ilâhi diyelim mi en başta. 2.olarakta bu endişenize istinaden kadın doğum uzmanına gittiniz mi gebelik öncesi kontrol edilmeye ?
akbltsvda Lemya kistler,enfeksiyon,düşük yumurta rezevervesi,eşinizin sprem kalitesi bunlarin hepsi engel olan seyler🙂dogal yollarla 1 yil olmamasi halinde doktora danismaniz daha dogru olur
Manollyaaa Lemya bende aynı durumdayım 4 sene önce doğal yolla oğlum oldu ondan 2 sene sonra dış gebelik oldum tüpüm alındı 3 yıl olacak neredeyse 1 seneden fazladır deniyoruz olmuyor çok istiyorum oğlumun abi olmasını herkesin içinde boynu bükük insanlara yapışıyor birisi bize geldiği zaman gitsin istemiyor çok üzülüyorum
[silindi] Lemya merhaba bizde de aynı durum var bir oğlum var tek ilişkide hamile kaldım . Şimdi 2.yi istiyoruz 1 senedir olmadı kaç kere muayene oldum hiç sorun da yok
[silindi] Deletedmom_878 bizim 1 seneye yaklaştı valla. Bugün iyice sinirlerim bozuldu artık. Yumurtalıklarda sorun yok sayısı iyi vs herşey normal anlamadım hiç. Bir iki ayd daha olmaz ise rahim filmi düşünüyorum
Deletedmom_878 [silindi] of bende ağladım sanki olmayacakmış gibime geliyor çok zor diğeri hemen olup bu olmayınca kaç yaşındasınız çocuğunuz kaç yaşında benim hormonlara bakmadılar ya 1 sene olmaması normal diye
[silindi] Deletedmom_878 oğlum 8 yaşına girecek. 21 yaşındaydım hamile kaldığımda şuan 30. Yaşla mı ilgili nedir bilemedim 🤷🏻♀️
Deletedmom_878 [silindi] ay aynısıyız benimde kızım 8 yaşında geçen sene düşüğüm oldu ama plansız 13 haftalık onlar hemen tutmuştu bu niye tutmuyor diye korku saldı beni yaştan dolayı da Bi huzursuz oldum
Deletedmom_878 [silindi] bende 30 yaşındayım sizinle aynıyım canım 8 yaşında bir kızım plansız gebelik oda tekte olmuştu geçen sene 13 haftalık düşüğüm var 4 aydır da deniyoruz işte 6 ay gebelik yasaktı öyle işte çok üzülüyorum
sevcanerts Yaklaşık 2 yıldır 2. Çocuk için korunmuyoruz son reglimden hemen sonra hsg cekildi tüplerim açık şuan dpo 5 teyim bakalım nasibimizde varsa olur.