Elisa0110 maco61 inşallah canım. bnm ilk olucak da onun için soruyorum ilk bebek sezaryen olduğu için mi bu da öyle oluyor
maco61 Elisa0110 evet ilki Özelde sezeryan oldum 4 yaşına girecek şimdide devlette otomatikmen sezeryan zaten. 20 nisan gibi alırız dedi 22 de olabilir baklaım 1 ay kaldı😁 Bakalım ilk daha kolay bişey bilmiyorsunda 2. De bilince zor oluyor
kaya_kaya Elisa0110 34+2 bende korku heyecan çok ama sanırım tahammülsüzlük çok var bende ikinci gebeliğim niye böyle tahammülüm kalmadı bir şeye bilemiyorum 3 haftadır gerginim elimde değil
Elisa0110 kaya_kaya doğum stresi sanırım kaç gündür bende de var dün tavan yapmıştı. Bi anımız Bi anını tutmuyor ki
kaya_kaya Elisa0110 aynen öyle valla 4.5 yaş oğlum da var ona yansıtmamaya çalışıyorum ama elimde değil
Sevimlimom Elisa0110 bende korku ve kaygı gittikçe artıyor üstüne düşmüyorum ama yine de aklımdan çıkmıyor bende aynı 32 ye girdim sağlıkla alalım insallah
1oglanannesi Elisa0110 sonrada öyle demek istemüdik güzel bilmem ne yaptilar ama baya üzülmüstüm gebelik olmasaydi tınlamazdim 😂
Elisa0110 1oglanannesi böyle durumda hakareti basıp sonra da öyle demek istemedim diyesim geliyor benm de 🤭
bsrbrkysr184_ Elisa0110 rabbim sonunu musmutlu etsin inşallah heyecanlar sevinçler ve korku bu duyguları ancak bir anne anlayabilir 🥲
osimdiannee Elisa0110 sağlıklı gelsin miniğim heyecanla bekliyorum doğum hikayeni. ♥️ Bayramın mübarek olsun canım benim 🌸♥️
karpuss Elisa0110 sağlıkla kucağına al canım benim 🧡bende de ufaktan korkular başladı nasıl doğurucam diye 😅😅🤭
1oglanannesi Elisa0110 aynen ya ben begendiysem onlarin fikri umrum degil 😂ama iste gebelik hormonlar