benimbebegimm 16+2 olduk ama bebeğin hareketlerini hiç hissetmedim şimdiye kadar normal midir siz kaçıncı haftada hissettiniz ilk hareketleri nasıl bir histi?
fsenaa ecemk94 Bizde 23 hafta 5 günlüğüz Bu hafta artık bebek hareketi bu diye seçmeye başladım. Ama dünden beri yine seyreldi bugunde cok azaldı size de öyle oluyor muydu zaman zaman
GamzeAGacs benimbebegimm Canım şuan çok erken 20. haftadan sonra hissetmeye başlarsın eğer ilk gebelikse 😊🌸
merve_tp 15-16’da hissettim ilk gebeliğim. Ama tabi karın duvarı, yağlanması, bebeğin konumu vs bunlar etkenmiş
nurcandudu Bende ilk bebeğim kızımda 22den sonra hissettim oğlumda 13den itibaren hissetmeye başladım
elagndgdu 19+2 de net bir şekilde hissetmeye başladım. Önce içimde birşeyin hareket ettiğini hissettim birkaç gün sonunda yani artık 19+2 olduğunda da elim karnımdayken bir anda elime vurdugunu hissettim 🥲
mervekalkann benimbebegimm 17+5 de net hissetmeye başladım ilk gebelik 24. Haftadayım şuanda. İçeriden seğirme gibi oluyor damar atıyor gibi. 🌸
Yasminelaaa benimbebegimm benım 2ncı gebeliğin bende 16+2 haftalıgım ara sıra hissediyorum ama hergun degıl tabıkı 2ncı gebelıklerde bıraz daha erken hıssedılebılıyormuş
aysblz Busbus55 ay galiba bende ya kendimi mi kandırıyorum acaba diyorum da gaz olduğunda öyle olmuyor his ayırt ediliyor
dilankozan benimbebegimm 19 da hissetmeye başladım canım net güçlü tekmeleri 23 . Haftada hissettim 🌸