blnmyld Kızlar 8. Haftam şuan doktor önlem amaçlı 12. Haftaya kadar kullan dedi size de verdiler mi kullanılması nasıl acaba rahim ağzının içine girip çıkmaması yeterli mi yoksa gözükmemesi mi lazım kullananlar yardımxı olabilir mi
zekraa19 blnmyld ben 15. Haftama kadar kullandım parmağınızla itebildiğiniz yere kadar itmeniz gerekiyor.
tugcedm Hamileliğimin başından beri kullanıyorum 14.haftadayım vajinal yol ile akıyorum ağızdan alınca çok yan etkisi var iyice elinizle içeri götürün
blnmyld zekraa19 baya içine girmesi mi gerekiyor yani baktığımda mesela fitili görüyorum görmemem mi lazım o kadar mı içeri itmeliyix
mdc0860 blnmyld bi tampon takma videosu izle istersen maket üstüne gösteriyorlar ya öyle 🥲 cunku görmemen lazım yani vajina ile rahim ağzı arasında olmalı
zekraa19 blnmyld parmağınızın uzandığı yere kadar itmeniz gerekiyor . Hatta bana doktor yapabilirsen eğer o anki ıslaklıkla aşağı doğru kaymasın diye biraz uzan demişti .
zekraa19 blnmyld ben tuvalette yapıyordum vajinanı yıka fitilide ıslatıp parmağımla gittiği yere kadar ittirmeye çalışıyordum daha kolay giriyordu
mdc0860 @“blnmyld”#p3980620 yatakta yap istersen önce bacaklarımı yukar kaldırarak görerek falan orta parmakla denesen
blnmyld mdc0860 biraz korkuyorum açıkcası yanlış bişey yaparım diye ama denicem dediklerinizi teşekkür ederim 🌸