Hbbffff eşim bu marka testi almış güvenilir mi daha ilk dakkalarda anında silik çizgi oldu güvenip sevinemedim erken testler yanıltıcı oluyor yanlış pozitif veriyor dedikleri için bilenler yorum yapabilirmi reglime 3-4 gün varken yaptım
yenihamis3452 Hbbffff ben ne zaman test alıp yapsam bunu yaşadığım oldu gidip kan veriyorum yok . hep şansıma mı artık anlamadım 🫢 bence kan ver çıkıyor zaten ben kan vermiştim 5 gün önce öyle öğrendim
twobabymomm Hbbffff ben de aynı marka ile öğrendim. Ama testler artık o kadar yanıltıyor ki qrtik kandan başka teste güvenmiyorum açıkçası
Panzehir Olacakolcak26 Hbbffff adetim düzensiz11 ocak dan beri olmuyorum olacakmış gibi de karnım kasıklarım ağrıyor geri çekilme ile korunuyoruz aynı marka test yaptım ve ilk 5 dk içinde silik cizgi cikti yalanci pozitif yazılarını görünce bende senin gibi sevinmedim arkadaşım akşamına ablama alırdım test eczacı aynı testten vermis yaptım tek cizgi testimi ataym
Hbbffff twobabymomm peki sizinki hemen çıktı mı doğru olma ihtimali varmı ya ilk iki üç dakikada hemen çıktı çünkü çizgi
Hbbffff twobabymomm bekledikçe derken gün geçtikçe koyulaşmasindanmi bahsediyorsunuz yoksa yaptığınız test saatler geçtikçe mi daha koyu hale geldi? şuan benim test sabah yapmıştım sabahkine göre baya koyulaşmış sizce yarın sabah tekrar yapsam bir tane erken yapcam normal testtede çıkar mı acaba bu erken teste güvenemiyorum
twobabymomm Hbbffff evet saatler içinde çıktı. Ve ben ertesi gün kaset test yaptım daha koyu çıkmıştı kaset testte deneyin isterseniz
Hbbffff Olacakolcak26 eğer hiç kullanmayı düşünmüyor ve hamile değilseniz ihtimalde yoksa bitane onu denermisiniz ya sizdede silik çıkar sa hiç umutlanmiyim🥹
Cerensolmaz Hbbffff Canım testinin fotoğrafını at da bakalım bazen yalancı pozitif çıkabiliyor en iyisi kan verip öğrenmen
Hbbffff Cerensolmaz bu uygulamayi yeni kullanıyorum görsel yükle kısmına girince boş bir sayfa çıkıyor karşıma acaba sebebi ne olabilir yükleyemiyorum
Hbbffff twobabymomm varda ben bu uygulamayı yeni kullaniyorum görsel ekleme kısmına girdiğimde boş bir sayfa çıkıyor karşıma bozuk mu acaba