orhismommmmmm Bacikolar napıyosunuz? Bugün buraya hiç giremedim çok yoruldum eve yeni geldim hemen uzandım sizler nasılsınız ?
egeemomms orhismommmmmm çok yorucu bitikleri oynuyorum şuan🫠 babaannemdeyim burda kalıcam oğlumu uyutuyorum anca fırsat bulup bakayım bende bi dedim her an uyuyabilirim ama uyumamam lazım🥹
azra01 orhismommmmmm dişimi çektirdim 2 gündür hayattan bir zevk almıyorum bugun ağrıdan dolayi bir halt anlamadım birseyde yiyemiyorum
behiyeakyool Yorucu hıxmet ederek çay yemek servısı daha yenı oturdum sırtımı hissetmiyorum resmen ya 🤦🏻♀️😓
minikimd orhismommmmmm herkesten uzağız dışarı çıkıcaktık ama hava çok soğuktu evde geçirdik sıkıcıydı biraz 😊
Elisa0110 orhismommmmmm evet evet bugün tam 32 olduk gezmek felan bana göre değil sinir geldi acayip Bi sinir var üzerimde yorgunluktan
Havin49_ orhismommmmmm benim kv kp bende olduğu için evim dolup taşıyor benim ailem de geldi benim premetüer bebeklerim olduğu için bi yere gitmiyorum
egeemomms orhismommmmmm öyle vallahi canım 🥹 2 katlı burası alt katta var kuzum çok seviyorum sobanın yanında oturmayı bebem uyusun oraya kaçıcsm hemen