07pnr Arkadaşlar merhaba.Gecen hafta cuma rutin kontrolüm vardı. devlet hastanesinde.Nst girdim.Tabi bı gün oncesinde hafif sancılarım vardı.Doktor nst me baktı baya sancin çıkmıs görünüyor dedi.Altdan muane etti ama hiç acilman yok şuan dedi.Geri eve gönderdi.Gece çok sancım oldu şehir hadtanesi acilene gittim ordada nst de sancı görünmedi ama 2 cm açıklık var denildi.suyun gelir nişanın gelirse gel dediler .Bı kaç gün sonra tekrar gittim .Hala 2 cm dediler.Tam bı haftadır kıvranıyorum resmen.38+5 haftaligiz bu arada.3.vocugum.Ben diğer ikisinde böyle şeyler yaşamadım.Birinde sancı ve nisanla gittim diğerinde suyum geldi gittim.Bunda bir haftadır sancı çekiyorum 🥺 var mı benim gibi olan
Elliiiffff 07pnr benim kuzenim de sizin gibi bir hafta çekti, evleri ilçede olduğu için doktorlar eve göndermemiş yolda bişey olur diye. 1 hafta hastanede kaldı sancılı haliyle. Allah yardımcınız olsun, inşallah çabucak kurtulursunuz
Ecrin_47 07pnr cnm bnim bu 4. 40 hafta olduk 36 dan beri hep sancı çekiyorum sancım çıkıyor 3 cm açılma oluyor sonra geri gidiyor her hafta sancı cıkıyor 2cm açılma oluyor sonra gene gelen giden yok Salı günü kontrole gideceğim o zaman kadar doğum olmasa suni sancı ile doğum başlatacağız dedi doktor
ucuncugeliyo 07pnr benimde ucuncu gebeligim. 40+1 haftaligim ve sabahtan beri ara ara sanci geliyor gidiyor. Pembemsi bi akinti da geldi nisan mi anlayamadım. Ama sancilarim hic duzene girmiyor. Diger ikisinde ilk once suyum gelir sonra sancim gelir hastaneye giderdim bu cok farkli oldu anlayamiuorum dogum mu degil mj. Ve suan gelmesini istemiuorjm cunku doktorumuz sehir disinda pazartesi gelicek o zamana kadar bekler insallah diue dua ediuorum🤲