jupijup monii benimki kız ben de ilk zamanlarda çok uykuluydum, şimdi de erken giderim yatağa, imkan varsa en sağlıklısı bu zaten. Ama cinsiyetin bununla alakası olduğunu düşünüyorum progesteron hormonu salınınca vücutta rahatlama, uyku hali yapıyor.
prensesssannesi monii geçiyo sonralara doğru ama bu defa hiç uyuyamıyoruz bende öyle olmuştu sürekli uyku bölünmesi başlamıştı durduk yere sanki hiç uyumamış gibi kalkıyodum
minikmucizem26 monii sürekli uyuyorum oglum olucak nasipse.. iki kızım var onlarda cok enerjiktim 8 ci aya kadar çalıştım hatta :))
yineaylardankasim monii yok yok ama yine de iyi bir şey arkadaşım şimdi de oğluyla uyuyor maşallah cinsiyet değil ama belli oluyor bazı şeyler hamilelikte ikisi de uykucu 😄😄
ayso5 monii benim de 2.gebeligim ilki kızdı çalışıyordum diye mi bilmiyorum uykum pek yoktu ama 2. De 6.ayimdayim hala çok seviyorum uykuyu
monii ayso5 keske ilk bebekte uykum olsaydı da bunda enerjik olsaydım. Çok yorgunum simdi hicbir seye yetisemiyorum
ebrru_ monii ben de hamileyim cinsiyeti erkek ama ilk 3 ay kafamı yastıktan kaldıramadım sadece uyudum. Sonrasında enerjim biraz yerine geldi gibi ama hala halsiz hissediyorum kendimde uyumayı yatmayı çok seviyorum zaten ondan da olabilir 😂😂
monii ebrru_ ben çok uyumazdım normalde hatta çok uyuduğum için şüphelendim. İlkinde de böyle bir şey yaşamadığım için acaba cinsiyet farklı olabilir mi dedim
Havin49_ monii benşm üç oğlum var özellikle ilk oğlumda misafirlikte bilruyıya kalıyordum o derec alaksı yok
melisakucuk monii bende yeni hamileyim 6 haftalık daha ilk hamileliğim bende eskiden uyumayı çok severdim ama hamile olunca daha çok uyumak istiyorum bu durum gerçek mi ya