tugbatosun habibe66yks şuan 35+1 im iki gündür ellerim ayaklarım şişti parmaklarımı bile kapatmakta zorlanıyorum 😔
beyzzsenturkkk habibe66yks 30. haftadayım yüzüğüm ve ayakkabım aşırı sıkıyor parmaklarım kalınlaşmış ne zamandır var bilmiyorum sadecd dışarda yüzük taktığım için ama ayaklarım mahvolmuş durumda bugun yürüyemedim evde insan hissetmiyo
brnmlk Maalesef oluyor bende çok çabaladım 37 kadar ödemim olmadı ama 38 de ayaklar eller bilekler davul
habibe66yks tugbatosun sağlıkla alırsınız kucagina bebeğini annelik fedakarlık istiyo birazda toplum baskısı oluyo aa ne kadar kilo almışsın ödemin olmus diyorlar
beyzzsenturkkk habibe66yks yok aksine ilk kızımda 30 kg almıştım ödemim hiç yoktu bunda 11 kg aldım ama çok ödemliyim nedense karnım hala ilk kızımda ki kadar büyük değil kilomda fazla değil ama şişim suyum da fazla
esme3066 Ben 35. Haftadan sonra inanılmaz ödem topladım. 35. Haftaya kadar 6 kg aldım. Ama sonra birden yüzüm ayaklarım şişmeye başladı. Bu sırada riskli gebelik olduğu için yürüyüş yapmadan evde oturdum. Uyuyamıyorum da . Ondan sanırım
busra34__ habibe66yks 30 da başlamıştı yüzüğüm olmuyordu ayaklarıma ayakkabı zor giriyordu tuzu az tüketmek lazım bol su içmek ve harekettt
berz habibe66yks az kilo alırsan ödem az olur vocuktan çocuğa göre değişir ilk hamileligimde ayaklarım arı sokmuş gibiyfi yaz hamileligiydo ikincide hiç olmadı az kilo aldım bol hareket