Taneminci Son adet tarihim 9 aralık 14+2 oluyoruz bu hesaba göre ama ultrasonda doktorun gördüğü tam bugun 13+0 oluyor doktor gelişim geriliğinden falan hiç bahsetmedi öyle bir durum yok geç döllenme olabilir dedi sizce hangisini baz almalıyım tahliller için falan
Deletedmom325 Taneminci benim doktorum da hep geriden geliyordu, sonra başka bi doktora gitmiştim o tam benim hesabıma göre söyledi. Şu an kendi doktorumda da düzeldi. Makineden kaynaklı olabiliyor. Düzeliyor zamanla takma
CnsyeniHamile Taneminci canım benim adet 16 Aralık bugün doktordaydım 14+2 çıktı hani hana da gelişim önden gidiyor falan demedi sadece boyumuz her gidişimde önden gidiyordu belki onunla alakalıdır çünkü ne zaman gitsem boyu olabilecek en uzun halinde dedi doktorlar ilerde geride olması sakıncalı görmüyorlar ama tahlil yada hesaplamaları usg haftasına göre hesaplıyor benim doktorum
Demetsltv Taneminci canim benimde 6 ocak normalde ama gec döllenme sonucu 14 ocaktan itibaren hesapladık normal bisey zaten o tarihte sen adetli olduğun icin hamile kalman mumkum değil
Smiley87 Taneminci benim ilk hamileliğimde başlarda 1 hafta geri çıkmıştı ultrasonda , doktorum demişti ki 1 hafta önemli değil ileri ya da geri saymıyoruz . Sonraki kontrolümde haftasını yakalamıştı , seninki de yakalar canım merak etme 🤗
CnsyeniHamile Taneminci evet 12. Haftada %95 kız demişti doktorumuz bugün doktor değiştirdim oda kesin kız dedi 😊