klncbebek Şuan 36+5 haftalığız benim adet sancısı gibi ağrılarım başladı 1 Nisan’a gün aldık sezaryen için ama Pazartesi kontrole gidicem ne olur olmaz gitmeden ağda yapayım diyorum erken mi olur ya 1 Nisan’a kadar tekrar çıkar mı acaba?
tahamommy klncbebek bünyenizle alakalı ama ben çok rahat etmiştim doğumdan 2 hafta önce aldırdım 40 ımda bile çok rahat ettim
klncbebek ilknrkaraa evet bende öyle düşündüm her an gelebilir korkusuna bwklemek istemiyorum olmazsa doğumdan bir gün önce tekrar bi giderim diye düşünüyorum
meliikke Bende 34 haftaya giricem 2 gün sonra bu alttan muayeneler kacinci haftada basliyor acaba ? Karnimdan eğilip tam anlamiyla temizligimi yapamiyorum siz kuafore mi gidiceksiniz agda icin? Ve agda kasılmaları tetikliyor diye duydum dogru mu
klncbebek meliikke alttan muayene içn bilgim yok.Ben başından beri kuaföre gidiyorum ağda esnasında ister istemez kendim kasılıyorum ama bir sıkıntı yaşamadım
Merich meliikke ben ağda konusunu doktoruma sordum kasılma tetikliyor vs diye öyle bir şey yok açıdan dolayı kasabilirsin kendini ama engel değil yaptırabilirsin demişti. Alttan muayeneden kastınız da çatı muayenesiyse onu her doktor yapmıyormuş benimki 38 de belki yaparım yada hiç yapmam dedi