Selam kızlar hastaneye gittik acilden giriş yaptık sabah 7 de ve odaya geçince önlük verdiler ve damar yolu açtılar elimden. O açılan damar yolundan başka hiçbir iğne acıtmadı emin olabilirsiniz. Sonra nstye bağlandım biraz, doktorun gelmesini bekledim derken çok sıkıştım wcye girdigim anda beni almaya geldiler yatağa oturttular. Daha sonra kayınvalidem oğlum eşim hep birlikte indik. Ben kendimi şartlamıştım ağlamıcam diye ki ağlamadım da sadece ameliyathane önünde eşim bana bakıp el sallayınca duygulandım çok. Sonrasında sedyeye çıktım anestezi doktoru belden iğnemi yaptı ve yapar yapmaz bacaklarıma sıcaklık indi kendi doktorum geldi sohbet ettik baya😅 beni yatırdılar tansiyon aleti vs taktılar kollarıma. Bacaklarımı ayırdıklarını hissettim aha dedim sonda takılacak çünkü ben korkuyorum. Ya dediö sondayı uyuştuktan sonra takabilir misiniz acaba falan zaten takılı şuan dediler😅ama ben sürekli ayaklarımı oynatıyorum önüme çarşaflar atıldı doktorum geldi ameliyata başlıyor ben ayaklarımı oynatıyorum en son hemşireye dedim ki ben parmaklarımı oynatıyorum uyuşmadım mı falan şey dedi bi bacağını komple kaldırmayı dener misiniz çok zorladım ama olmuyordu😅sonra komple karnıma bacak aralarıma bişey sürdüler 5-10 dk sonra ağlama sesi duydum giydirdiler vs dikişlerim de hemen atıldı 15 dk gib bir süre ve doktorum hep konuştu benimle hiç korkmana gerek yok herşey çok güzel olucak diyerekten ve en sonda kolum sıvazlayarak geçmiş olsun dedi ve ortalığı toparladılar. Önceki doğumum daha uzm saatler sürmüştü. Doktor hiç konuşmamıştı ve bası yapmaya geliyor mesela doktor tüm kuvvetiyle avcuyla bir bastırdı ki bütün nefesim gitti bir anda bunu 3-4 defa tekrarlamıştı en korktuğum şey bası olayıydı hemşire geldi kanama kontrolü yapmaya kızlar sadece parmak uçlarıyla narin narin mide kısmından başlayıp göbek deliğine doğru yavaş yavaş bastırdı ve oh dedim ya bunu 3 sefer yapmaya geldi ve çok şükür canımı yakmadı🙏🏻hatta seni çok sevdim çok güler yüzlüsün dedi bana. Yürüyüşlerimi aksatmadım ama eve gelince tabi ağrılar devam ediyor yürüyüş yaptıkça açılıyor insan. Benim hikayem de böyle kızlar umarım sizlerin de doğumu bir avazda olur kolay doğumunuz olur🙏🏻🙏🏻🌸🩷