gul_dmr 15 haftalık gebeyim vajina bölgemde sızı hissediyorum baskı gibi de değil gibi de ayrıca kasık ve alt karnımda agrı oluyor normal mi
nurozgur damla6565 ya bendede var ama ara ara batma bende o civardayım acaba bu zamanda normal mi bebek büyüdüğü için mi diye düşünmeye başlamıştım
gul_dmr nurozgur ayak da daha belli oluyor gibi batma sızı tarzı sol kasıgım da bide bayram malüm gezme durumu vr
damla6565 gul_dmr normal olabilir ama benim enfeksiyonum var antibiyotik kullanıyorum sizde idrar kültürü verebilirsiniz
gul_dmr damla6565 sürekli aklımda acaba rahim agzında sorun mu var yada kısalık mı var diye korkuyorum
gul_dmr damla6565 bakıldı enfeksiyonda yok karından ultrason ile baktı rahim agzı uzunlugunda iyi dedi neyden kaynaklı bilmiyorum
aybkunllll gul_dmr evet idrarda çıktı çok aksatma derim bir tahlil ver bence ben önemsememiştim ilk başta keşke daha erken söyleseymişim doktoruma
gul_dmr nurozgur aynen arada geliyor sızı bıcak saplanması gibi sanırım alışmamız lazım bunlara o zaman