denizhimi Ben 7 mart ovitrelle vuruldum iki tane 18 mm yumurtam büyümüştü bu gün iğneği vurulalı 13 gün oldu iç çamaşırıdma böyle şeffaf akıntı ile karışık kahve rengilik vardı yerleşme olabilirmi yaşayan var mı
Saimenur denizhimi maalesef kan vermeden bilemezsınız.İğneden 7 gun sonra Benım de kahve akıntım olmustu 3-4 saate kanama başladı.İnsallah sızın tutunmadır.Test yaparsanız da cıkabılır
Cadoloz Benimde 12.günde öyle olmustu gecen sefer sonra bende acaba yerlesmemi diye sevinmiştim ama sonra ertesi gün reglim baslamisti
Saimenur denizhimi insallah tutunmadır.Benım cunku kahverengi lekeden sonra kanamaya dönmüştü.Sizin dönmemiş sanırım🤲🏻
Cadoloz denizhimi insallah bebek vardir leke o yüzdendir canım rabbim dileyen herkese versin benimde 2 yumurtam oluştu 17 ve 18 mm ama ignenin daha 6.günündeyim ben umudum yok ama insallah tutar
denizhimi Cadoloz inşallah cnm Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın henüz daha adet olmadım bu gün de olmasam yarın test yaparım
Cadoloz denizhimi bence artık test yapabilirsin 14.günde yapın diyor herkss yaparsan benide etiketle insallah olmuştur
denizhimi Cadoloz test yapmaya biraz korkuyorum bide ilk idrarda yapmam lazım yarın yapıp buraya yazarım canım henüz adet olmadım ama içimde bi korku var
Cadoloz denizhimi korkma canım cok süreç yaşıyoruz ama varsa var yoksa yok aslinda ogrenmek en doğrusu bu var hissiyle yasamak bile guzel seni en iyi ben anlarım ama sonuc belli suan senin icin yuzlesmek lazim
denizhimi Cadoloz evet cnm haklısın yarın ilk idrarda test yapıp yazarım buraya sonucu bide ben bebeğimi kaybettim bu yüzden hasasım biraz bu konuda
Cadoloz denizhimi kolay degil tabiki canim Allah yardimcin olsun benimde daha hic olmadi 6 yildir deniyoruz kendimiz ama simdi yumurta büyüdü 2 tane bilmiyorum yine tutmayacak gibi bi his var
Cadoloz denizhimi yaaa çok üzüldüm benimde hiç umudum yok malesef sanmıyorum ama canını sıkma elbet birgün olacak ben inanıyorum
meryemylc Hemen umut kaybetme dikkat et yinede belki geç döllenmedir . Olmadıysada üzülme sabır ve bol bol dua et asla vazgeçme bak asla süreç çok zor seni anlıyorum ama vakti ve zamanı varmış