kurkmantosuzmadonna Biz bu yıl ailelerden uzakta geçiriyoruz bayramı.🥲 Sizler gittiniz mi ailelerin yanına ? 🚗 Bayramımız güzel geçsin inşallah. 🥳 Şehirlerarası yolculuk yapanlar sağ salim gidip gelsinler evlerine. 🍫🍬🍭🧁🥧
egeemomms kurkmantosuzmadonna bizim köy evle 10 dakika çok uzak dimi 🤣 şuan bayram ziyaretindeyiz erkenciyiz🫠 herkese iyi bayramlar 🍬❤️
mervekalkann kurkmantosuzmadonna İyi bayramlar 🌸 telefondan bayramlaşacağız; yolculuk yapacaklara İyi eğlenceler. 🫶🏻
beautiful_ kurkmantosuzmadonna ailem İstanbul’da ben Muş’tayım telefonla bayramlaşmaya devam 🥺 Seninde bebişinde Bayramı mübarek olsun nice güzel bayramlara ❤️🥰
kurkmantosuzmadonna beautiful_ ah bu mesafeler. 🥹 Ya canımsın çok teşekkür ederim. Oğluşun, senin ve tabi ki karnındaki bebişine de iyi bayramlar. 🌸
demirrleydi_ kurkmantosuzmadonna hayırlı bayramlar balım 🥰 bende tam tersi bu bayram ailelerle geçiriyorum ama baya kalabalık yoğun ve sıkıcı
kurkmantosuzmadonna demirrleydi_ her ne kadar canını sıkanlar olsa da inşallah güzel geçer canım. Annenlerde misin ?
demirrleydi_ kurkmantosuzmadonna inşAllah canım benim evet annemlerdeyim sürekli misafir var hiç durmuyoruz