Mineldeva0 Haftada planlanan pazartesi olacak doğumu oğluş bekleyemedi 36+4 acil doğum oldu preeklemsiyim zaten iki gündür baş ağrısı tansiyon yüksekliği dayanamadım meğerse zehirlenmeye başlamışım çok şükür kazasız belasız doğum oldu spinal sezaryan ama çok zor geçiyor iğneyi yapamadılar neden anlamadım 2-3 kere sokup çıkarttı öldüm öldüm dirildim tüm itip kakmayı silmeyi hissettim bukadar bilseydim istemezdim ya ve çok çok sancım var benim çok erken başladı ameliyathanede ağrılarım başladı sanırım spinal fazla tutmadı bebişte solunum desteği alacakmış kızlar öneriniz neler çabuk toparlanmak için
Mege_Adanisa Mineldeva0 yaşadığının aynısını yaşadım ve buraya yazdığımda bazı tepkiler almıştım korkanlar oluyor vesaire diye ama gerçekten çok acı çektim daha masadayken başladı ağrılarım odaya geçtiğim de eşim delirdim sanmış benim de erken doğum oldu solunum sıkıntısndan 11 gün yattık dün çıktık hastaneden şükürler olsun bayramı evde geçireceğiz ama benim hala ağrım ve sancılarım var dikişimin birinde sıvı sızıntısı var kan geliyor yani ne yaptılar bana bilmiyorum ama öldüm öldüm dirildim umarım bugünleri çabuk atlatırız kader arkadaşım seni çok iyi anlıyorum bol bol yürümeye çalış nescafe iç sıcak tut kendini sende bebişin de Rabbime emanetsiniz
aslmoms Mineldeva0 bol bol yürüyüş, kahve. Şimdiden bebeğiniz hayırlı olsun 🩷 hoşgeldi bayram şekeri. Geçecek hepsi merak etmeyin bir kaç gün zorlar. Unutmayın bir insan dünyaya geitrdinİz. Allah yardımcınız olsun 🩷🩷