Kizlar 9 aylık serüvende 37+1 olarak elendim dünya tatlısı bir kızım doldu gelelim macerayaaa 😁😁o kadar bayram sonu diye temizlik strarti vermiştim o kadar yoruldum ki pişman oldum siz siz olun cidden hamilyken yormayın kendinizi temizlik yaptikdan sonra cumartesi r akşam Nisan sandim pembemsi gelince fakat pazar su gibi bişey siziyordu hemen acile geldim şu yok daha temiz dendi ama emin olmak için medikalciden amnişur testi dedi oda su mu degilmi onun kontrolü içinmis ücretli bir test aldım ne olur olmaz diye çünkü daha 36+4 du pozitif çıkınca test yatış verdiler 37 olunca doğuma gireceksin suni sancı vereceğiz crp değerin yüksek suyun geliyor enfksiyon riskin var diye yatisim yapıldı Çarşamba fitil konuldu Perşembe günü sabah fitil çıktı rahim ağzı yumusadigi için sonra suni sancı basliycaz dedi bende eşime rica ettim başlamadan hemen duşa girdim hastane bel kasık Allah ne verdiyse tuttum sıcak suyu bedenim gevsesin diye 😂😂 geliyor bomba tam çıkacam kanamam geldi bı anda ıkınma isteği suni sancıya da gerek kalmadan eşim bağırdı ama ben o ara cidden dedim yere düşecek çabuk olsunlar hemen çatala 5 dk sonra kızım kucağım da idi elhamdülillah 2700 doğdu 37 artı 1 çıkarken suyunda enfeksiyon olduğu için biraz yutmuş takip amacli yoğun bakım da süt sagip veriyorum dua edin bayram günü sabah kavusayim kızıma 2.normal doğum olduğu için cidden çok hizli ilerledi o suyu tutana kdar acilmam pazar akşamdan beri 4 de takılı kaldı suda 5 dk da tam açıklıga ulaştım suyun etkisi çok arkadaslar elinizden geldiği kadar sancıları sıcak suda karşılayın benim doğumum da bu kdar inanin hepsi geçiyor unutuluyor bileee buraya artık veda ediyorummm kalan arkadaşlara başarılar dilerim rabbim hepimizin evladını Salih ve Saliha evlatlar olarak yetiştirmeyi nasip etsin ❤️🤍