melike_adiguzell Dört haftalık gebeyim yeni öğrendim evde balığımız var kirlendikçe suyunu değiştirmem lazım ve temizliğini yapmam lazım acaba bir sakıncası olur mu herhangi bir mikrop açısından
0925 melike_adiguzell ben temizledim ilk 15 hafta içinde sorun olmadı bizim 15 litre olandı Bn yıkayıp temizliyordum ama taşımıyordun
ARYa143 melike_adiguzell İlk hamileliğimde bizim de vardı, akvaryumu temizlemiştim ben, sorun yaşamadım ama siz yine de yapmayın risk almaya değmez henüz tetanoz aşısı da olmadınız ne olur ne olmaz eşiniz ya da başka birisi yapsın bence😊
ARYa143 NobleMom bazen alerji felan yapabiliyor, çocukken akvaryum suyu ellerimde alerji yapardı benim kalıcı sanmıştım ama geçti. Çok şart değilse gebeler yapmasın bence😊
ARYa143 0925 ben yıkarken taşımak zorunda kalıyodum kenar kısmı jilet gibiydi bi çok kestiği için korkumdan kaldıra kaldıra yapmıştım birdaha da yapmadım
0925 ARYa143 hijyen açısından sorun Olmaz ama bnce kaldırmayın bide evet keskin bir kez elimi kistirdim
ARYa143 0925 şimdi yok zaten en son 2 tane kalmıştı, kızımdan sonra eskisi gibi ilgilenemeyince kayınvalideme bıraktık o bkaıyo sağolsun, şu anki geneliğimde kızımı taşıyorum bazen (20aylık) o akvaryumdan daha ağır 🤭😊
aslmoms Balığı bilmiyorum ama kedi kumu temizlemek kesinlikle zararlı 😊 suyunu vs taşırsanız dikkatli olun lütfen