mertunn Kızlar son psikolojik sorum , hayatınızda tutmadığınız insanlar kimlerdir ? Ben yazıyorum: Kibirli, nankör, kıskanç, fesat,vicdansız, vefasız, adeletsiz, tutarsız bi de zorbaaa . Bu kadar :))) Ya siz ?
gozdeguzel mertunn benimle önce iyi anlaşan ama bir süre sonra kıskançlık geliştirmeye başlayan insanları anında sezerim ve siktir ederim
ecemk94 mertunn sonradan görme insanlarla asla iletişim kuramam. Ailesinin evinde görmediği şeyleri koca evinde görüp kendini bişey sanan, üstüne bide başkalarını aşalayan insanlarla mutahap bile olmam.
Gokturkmom_ mertunn kendini beğenmiş ,her yaptığım doğru kafasında olan insanlara asla tahammülüm yok
Denizj mertunn herkesin alelade sahip olabileceği şeylerle övünen insanlarla asla muhatap olamıyorum inanılmaz itici geliyor.malı mülkü işi ünvanı sürekli bunu muhabbet konusu yapınca tiksinyi geliyor.bi kendini kanıtlama çabası filan 😒 Yalan dedikodu vicdan,merhamet yoksunu insanlardan söz etmek bile istemiyorum zaten.
badhomian bacım yazdığın herşeyin kelime tanımı CAHİL olarak tek cümlede tanımlıyorum cahillere dayanamam
ikiprensesannesi___ mertunn tripli, kaprisli insanlara yüksekten bakan kibirli ve nankör insanlardan nefret ederim asla anlaşamam nerde olursa olsun muhabbetti keserim uğraşamam
gizemsss8 Mutsuz insana hiç tahammülüm yok. her zaman olumsuzluğu gören, geçmişte yaşadığı kötü bi olaya takılıp kendini sürekli kurban psikolojisi içine sokan, yok o bana şunu dedi bu bana bunu yaptı sürekli söylenen sitem eden insanları hayatımdan çıkarırım negatifliğe hayatımda yer yok
benik mertunn yalan söyleyen özelikle ve burnu havada olanlar ve çok bilmiş lerden nefret ederim bu özeliklerde orta görümcemde hepsi var 😅uzak durmak en iyi