komaleyna ben 23 haftalıkken 1 gün bpyunca suyum gelmiş etrafımdakiler idrar kaçırmasıdır falan demişti sonraki sabah şiddetli ağrıyla uyandım sürekli lavaboya gittim ishal sancısıdır falan sandım sonra baktım oturamıyorum acile gittim doktor bana kızım sen nerdesin doğumun başlamış bebeğin suyu azalmış demişti 4 cm açılmam olmuştu sonra başka hastaneye sevkimi yaptığı sırada 2 saat bekledim ilk müdahaleyi kendisi yaptı tabi serumlar taktı birsürü spnra ambulans ile sevk ettiği hastaneye yetiştirmeye çalıştılar 3 saatlik yol gittik yol boyunca resmen kaynar su çıkıyordu altımdan varana kadar bebeğim suyu bitti tansiyonum tavan yaptı gebelik zehirlenmesi başladı bebeğimi normal doğurdum ayaklarıyla gelmişti sonra da vefat etti zaten doğurana kadar ölümden dönmüştüm başımda okadat doktor ebe vardı ki herkes seferber olmuştu çok kötüydü yani
Eğer ilk gebelikse bir tecrübe yoksa gerçekten böyle şeylerde hastaneye erken gidilmesi gerekiyor bence yada yanında bilen biri yoksa teksen gitmek gerekiyor burada bütün annelere de yazıyorum