Gmzl Crpm 60, 5 - 75 , 5 yükseldi sol alt kasıkta bıçak saplantısı gibi ağrım var bebek iyi ama ben iyi değilim antibiyotik başlandı ve parol verdiler ultrason da 2 adet lenf nodunda enfeksiyon görünüyormuş benim gibi olan var mı 20+ 5 haftalık
42havvanur Gmzl 96 idi benim. 2 3 hafta cektim. Kulagimdan dahi yesil iltihap gelmeye baslamisti. 3 hastane gezdim bakmadilar hamilesin paroldan baska bisey veremeyiz dediler. En son dayanamadim ozele gittim. 2 serum takildi antibiyotik parol bogaz spreyi kulak antibiyotigi verdiler 3 gun kullanımdan sonra rahatladım
GamzeAGacs Gmzl Canım ben 37. Haftada üst yolunum yolu enfeksiyonu geçirmiştim ve çok kötüydüm .Doktor antibiyotik , burun spreyi yazdı.Antibiyotik verdiyse mutlaka kullanmalısın.Ben başta ilaç kullanmak istemedim ama kendiliğinden geçicek bi durum değildi.Eğer enfeksiyon bebeğe geçerse daha zararlı demişti doktorum.Bebeğimide çok şükür sağlıkla kucağıma aldım .🌸
edannnnur Gmzl enfeksiyonum düzenli olarak yüksekti Fmf hastasıyım dut kurusu kaynatıp içtim doktoruma sorup sizde bir sorun işe yarıyor
elcksn Gmzl Crp’m 156 ydı İdrar yolu enfeksiyonum da vardı 4 gece hastanede yatış verdiler sürekli damardan antibiyotik ağrı kesici vesıvı takviyesi Anca 19’a düşürebildiler öyle şimdi hapla devam ediyorum Eğer yüksekse ve ateşte varsa hiç bekleme bir hastaneye gidip damar yolundan takviye iste yoksa ilerleme ihtimali olabilir hap damar yolu kadar etkili değil dedi doktorlar Geçmiş olsun şimdiden 🫶🏻
Gmzl elcksn hastanedeydim bayrami sabahlayrak hastanede geçti 75 CRP 50 ye düştü ilaclw devam ediyorum