Masaldefteri123 Kızlar merhaba size birşey danışacağım hamilelikte kilosunu kontrollü götürebilen var mı😭 Tam diyet sürecindeydim 15 kg vermiştim hamile olduğumu sürpriz bir şekilde öğrendim. 68 ile hamile kaldım 10 haftalığım şuan 70 oldum. Çok takıyorum kafaya yüksek kg ile kaldım diye keşke bi 10 kg daha verdikten sonra olsaydı diyorum sizde durumlar nedir merak ettim 🫠🫠
cylnboran04 Masaldefteri123 Bemde dıyet yaptım 65 kıloma geldim sonra suprız bı sekılde hamıle olduğumu ogremdım 37+5 haftalık olucaz 82 oldum tekrar başa geldım
burcuo Masaldefteri123 88.5 ile hamile kaldım, 23.haftadayım 2.5 kilo aldım. Ama ilk gebeliğimde hikayem sizin gibiydi, tam zayıfladım derken hamilelik haberi almıştım, çok da hızlı kilo almıştım sonrasında veremedim. Kontrollü gitmekte fayda var 🥲
twobabymomm Masaldefteri123 kiz 68 yüksek mi 93 ile hamile kaldım 😂şaka bir yana kontrollü gidersen almazsın canım . Abur cubur dan hamur işinden uzak durursan kilo alımı da az olur senin için
Masaldefteri123 cylnboran04 sağlıkla kucağınıza alın inşallah 💐 iradeniz sağlammış demek ki ideal kg gelmişsiniz yine kolayca verirsinşz umarım 🫠
Masaldefteri123 burcuo ayy maşallah ne güzel hiç almamışsınız umarım bende kontrollü gidebilirim senelerdir uğraş et sıkıldım diyettende 🤦♀️
ebrudefnee burcuo bende 23 haftalığım 7-8 kilo aldım ilk gebeliğimde de çok kilo almıştım nasıl başardınız az kilo almayı benim iştahım çok açık 2 hamileliğimde de bulantı vs olmadı hep yiyorum
sudeborakk Masaldefteri123 Benim de en büyük korkularımdan biri çok kilo alıp sonrasında verememek🥲 Tabiki ilk öncelik bebeklerimizin ve bizim sağlığımız ama insan ister istemez düşünüyor maalesef. Ben de 60kg ile hamile kaldım şuan 10+5 haftadayız henüz kilo almadım ama iştahım çok açık bakalım nasıl ilerleyecek 🫠
karahanl sudeborakk sudeborakk 60 la hamile kalio 76 yla sezaryen doğum yaptım. Bebeğim 1 aylık 65 kiloya kadar indim ekstra bişey yapmadım yorgunluk uykusuzluk emzirmek kendiliğinden gitti göbeğim kalmadı. Bi sezaryen göbeğim var hafif onda da daha korse kullanamadım dikişlerim acır korkusu ile inan veriliyor yani
cylnboran04 Masaldefteri123 aksıne çok yedim hiç bırseyı gözümde bırakmadım doğumdan sonra 10 kılo versem yeter bana 65 kılo yakışmadı bana
beyzzsenturkkk Masaldefteri123 benim bu 2. cocuk ilk çocukta tam 30 kg alınca takıntı makıntı kalmadı haliyle🥲
burcuo Masaldefteri123 Ben de öyle, ilk gebelikten önce 64e düşmüştüm, şimdi o kiloları bulmak hayal gibi geliyor. Ama inşallah bu sefer daha bilinçliyim, başarabilirim, başarabiliriz 😊
Masaldefteri123 sudeborakk evet frenlemek lazım bende cok sık acıkıyorum elim hep pratik fast food a gidiyor o yüzden diyetisyen desteği alsam mı diyorum doyurucu porsiyon için
nevinbulyaman Bende 67 ile hamile kaldım şuan 70 oldum 😅😂 evladımın canı sağolsun doğsun sağ salim sağlıklı kilo veririz inşallah
Masaldefteri123 nevinbulyaman kaç haftalıksınız🫠 öyle tabii canları sağolsun. ilk hamileliğimde bende 86 ile doğuma gitmiştim ve sonra emzirme döneimde daha çok aldım o yüzden şimdi takıntı yaptımmm