Gokcesena1 sevvoos Valla hiç umurumda değiller yarın bayram iyi bayramlar bu arada 🌸 asla aramayacağım psikolojimi alt üst ettiler sigaraya sarıyorum sinirden tiroid var zaten sinir hat safada karşımda olsalar 1 kaşık suda boğarım ikisini de
sevvoos Gokcesena1 evet bende aramıyorum zaten,eşimde 2 yıldır aramıyor.Doğum yapınca bebekleri göstermeyi bile düşünmüyorum artık Kaç aydir ortalıkta yoklar.Kv aramış cinsiyetlerini soruyor ikiside kız deyince olsun olsun diye şey yapıyor Kendi doğurduğu oğlanın ne kıymeti olmuşta benden oğlan bekliyor anlamadım
aydera gizbay boğa erkeği anneye nasıl bilmem ama Allah eşine sabır versin 😁 Koç erkeği de aynı şekilde muhtemelen koç boğa yakın olduğu için her şekilde hayatınızda zeki inatcı dediğim dedik ama duygusal empatik bi o kadar da bazı konularda gıcık birey olacak 😂
sevvoos aydera boğa erkeği evlensin anası daha kıymetli oluyor Bekarken anlaşamasa dahi evlenince kıymete geliyor 😄 erkek kardeşim boğa Annem resmen evden kovuyor geline karışma,ister gelir ister gelmez zorlama kızı diye.gidin beraber gezin tozun der 😄 annem de bir boğa olarak aşırı gelinci.
Gokcesena1 sevvoos cahille savaş çok zor 27 yaşındayım bu kadar yıprandığımı hatırlamıyorum Rabbim yardımcımız olsun 🙏
AuraMomB Eşim boğa burcu ılımlıdır ama inatçıdır ev kedisi gibidir. Babam koç burcu 25 yıl ömrümü yedi inat trip atar istediği olsun ister keyifçidir ve benim de oğlum sanırım koç burcu olacak :( Boğa olsun diye o kadar dua ediyorum ki erken doğurmamak için sana anlatamam. Mümkünse içeride dursunlar ve boğa burcu olsunlar😂
gizbay AuraMomB bende balık olarak evcimen sakin olduğum için boğaya daha yakınım. Ama bazen de koçun enerjisi belki bana daha iyi gelir diyorum sonra korkuyorum ahahajhsha 😅
aydera sevvoos bende boğayım 😁 boğa erkeği etrafımda var anneye düşkün olan da var olmayan da ama emin olduğum yer boğazlarına daha düşkün oldukları kalplerine ve sinir sistemine giden yolları mideden geciyor 😂
gizbay sevvoos kayınvalidem de boğa burcu o da tam bir gelinci çok sever beni hep beni tutarr ahshshsha
gizbay suragungor bende boğaya daha yakın hissediyorum balık olarak. Eşim de terazi burcu. Daha uyumlu oluyoruz sanki boğa olursa 😂
gizbay sevvoos tam ateş burcu işte 🤷♀️ bende boğaya yakınım ama bakalım zamanında gelmek isterse yapacak bişey yok asdhd
AuraMomB gizbay valla koçlar anacı oluyor inanılmaz derecede ama karısını da çok güzel sahipleniyorlar :) Boğada anne hanım fark etmiyor yemeği kim yaparsa😂😂😂😂😂
sevvoos gizbay yok artık ay 😄😄😄 inanmayacaksınız ama annem kendi kızlarından daha çok gelinlerine düşkün.Onlar el kapısına gün görmeye gelmişler,herşeyin en iyisi olacakmış.abim ve kardeşimin anında yakasına yapışıyor.Gelinlerde annemin huyunu bildiği için ne olsa yetiştirir annemi salarlar oğlanların üstüne 😄
badhomian gizbay hahahahahaha resim bende 34 haftalığım ikiside güzel burç ama koç çok uğraştırır boga burcu aileye düşkün evcimen tertipli ve söz dinleyen bir tapıya sahip benimkide boğa olacak gibi duruyor hayırlısı olsunda eğitmek önemli aslında
hollyymollyy Eşim koç burcu, evine düşkün, merhametli, kibar, iyi huylu bi insandır. İnat yanı var mı var ama çok yorucu değil. Bence koç erkeği hoşştur🐣😂
Esraysr16 boğa iyi tabi ki de koçlar inatçı ve fena olur benim oğlum da şu an 35+2 haftalık erkeb gelirse maalesef koç olucak ama zamanın da gelirse boğa olucak ne zaman gelir bilmem ama ben koç burcu olucak gibi hissediyorum ve üzülüyorum açıkcası😂😂hiç istemiyordum çünkü