yarenkrcc Kızlar merhaba, pcos görünümü var dedi doktor döngüm vs herşey normal ama yumurtlamam zahmetliymiş. Önereceğiniz, kullandığınız olumlu sonuç aldığınız takviyeler var mı veya farklı tavsiyeler
fatmabaki yarenkrcc valla canım bende de görünümü vardı birde insülin direnci vardı aynı zamanda inofolic combi HP takviyesini kullandım ben sabah akşam tok karna Allah’a şükür 2 kutu bitti ilk kullandığım ay gebe kaldım🙂
NobleMom yarenkrcc Bende de var ama korunmayı her bıraktığımda o ay hamileydim. Pco’da stres çok önemli. Benim stresli geçirdiğim aylar hemen regl düzenime yansır.
Ceydaaaaaaaaaa Canım benimde aynı şekildeydi doktorum bana 3 ay doğum kontrol hapı önerdi şuan 2. Ayımdayım hakkımızda hayırlısı olsun
yarenkrcc Ceydaaaaaaaaaa gebelik istiyoruz diye mi bilmiyorum bana sadece takviye verdi omega folik asit içerikli ama zamanla sonuç alan oldu mu merak ettim kuzum
yesilfanila İnositol veriyorlar genelde doktorunuza danışın takviyeler yumurtaların coğalmasını tetikleyebilir ters etki olmasın
yarenkrcc yesilfanila doktor sadece takviye verdi gönderdi kuzum devlete gitmiştim sormasam ultrasonda ne gördüğünüde söylemeyecekti
yarenkrcc fatmabaki çok sevindim yavrum 🙏🏻 banada takviye verdi folik asit ve omega ağırlıklı bir takviye ama hiçbir şey anlatmadı sormadam pcos görünümüde gördüm demiyecekti sonuçlarla farklı bir doktorada gitmeyi düşünüyorum
yarenkrcc azra19 insülin direnci yok tiroid yüksekti ilaç alıyorum 2 aydır biraz hormonlarımıda etkilemiş kadın doğum doktoru sadece vitamin verdi doğru düzgün konuşmadan
yarenkrcc NobleMom stres herşeyin zehiri gibi gerçekten🙈 bazı arkadaşların ilaç kullandığını okuyunca bana niye yazmadı acaba diye bir düşündümde zaten doğru düzgün iletişim kuramadık bile :)
yesilfanila yarenkrcc valla hiç şaşırmadım başıma gelmişti ben sizin yerinizde olsam daha kapsamlı detaycı bir doktora gözükürdüm o şekilde ilerlerdim
kubra_kck yarenkrcc takviyeler zaten doktorun üretimi doktora ait yani instada bulabilirsin mehmet fatih karslı diye
dgngr yarenkrcc Pcos düşmanı vitaminleri araştır. Sağlıkmocağında test yap hangisi eksikse kullan. Adetin düzenli değilse düzenleyici kullan
yarenkrcc dgngr adet döngün 32-33 gün tüm testlerim yapıldı tiroid yüksek ocaktan beri ilaç kullanıyorum pazartesi kadın doğuma gittim ama devlette detaylı konuşmak birşey sormak çok zor sorduğumda söyledi görünüm diye zahmetli yumurtalar sanki dedi vitamin verdi o kadar sizlerden fikir almak istedim öyle yumurtalar için ilaç vs alan varmış bilgim yok onlardan özele gideceğim pazartesi
yarenkrcc yesilfanila pazartesiye özelden randevu aldım canım sonuçlarla gideceğim birde o muayene etsin
Theaydins yarenkrcc canim yıllar önce pcos tanısı aldım. Başlarda dongumde hiçbir sıkıntı yokken adetlerim gecikmeye başladı. Doktora gittim hormon testlerin çok kötü geldi yıllarca doğum kontrol hapı kullandım ki düzenli adet olabileyim. Hatta doktor evlendiğinde tedavisiz çocuğun olmayabilir bile demişti. Bir süre sonra hapı bıraktım düzenli adet olmaya devam ettim bu süreçte kilomu stabil tutmaya özen gösterdim kilo almadigim sürece adet duzenimde şaşma olmadı hiç. Sonra evlendim korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım. Kızım 5 yaşında 1 buçuk senedir 2. çocuk olmuyor. Hala adet dongum düzenli ama. Bu süreçte soğan kürü yaptım içtim. Ve yıllardır pcos olduğumu bildiğim hatta emin olduğum halde en son tedaviye başlama kararı alıp doktora gittiğimde pcos değilsin dedi. Ben soğan kürüne bağlıyorum çünkü daha önce kist görüntüsünü doktor bizzat ekranı çevirip bana göstermişti ama bu tedavi sürecinde 2 farklı doktor hayır pcos değilsin ultrasonda pcos görüntüsü de yok dedi. Biraz uzun oldu kusura bakma ama eğer bitkisel şeylere sıcak bakiyorsan soğan kürünü deneyebilirsin.
fatma102 Theaydins kuzum ovictoru kullan benim ilk gebeliğim kimyasal oldu sonra 2 yıl olmadı asilama tüp bebeğe kadar gelmistibsurec sonra deneyeyim dedim takviyenin 1.5 ayı oldu çok şükür