feslegen50 Adeti biter bitmez yumurtlama akıntısı kasık ağrısı başlayan var mı ya da ovulasyon testinde pik gören, pcoslu olup bunları yaşayan ?
Ceydaaaaaaaaaa Pcosta zaten yumurtlama farklılaştığı için adetten hemen sonra yumurtlaman çok normal canım
feslegen50 Ceydaaaaaaaaaa çok kafam karışıyor ya kimisi diyor akıntı ağrı vs olsa bile çatlama olmayabilir. Nefret ettim pcostan
rvsss feslegen50 valla doktor bana hafif pcoslusun demiştin semptomları çok belirgin olmadığı için çevremdekiler hep yumurtlacayaklaro tarihler göğüs hassasiyeti vs oluyor diyordu bende hiç öyle bir şey yoktu asla anlamıyordum yumurtlama dönemlerimi yinede gebe kaldım aylar sonra. herkesin çok farklı tuhaf vi şey bu pcos
feslegen50 rvsss bana da sol taraftan yumurtlayabilirsin sorun yok dedi ama bilemiyorum her ay yumurtlayamiyomuşuz falan fistan 🫤
rvsss feslegen50 banada öyle demişti birde benim döngülerim aşırı kısaydı normalde geç oluyomuş pcoslular 15 günde bir regl oluyordum bazen 18 kendini böylede gösterebiliyormuş vucutta yumurta kalitesi için Miyostol Positive diye bi ilaç kullanmıştım o ay gebe kaldım belki o sebep oldu bilemiyorum aklınızda bulunsun
feslegen50 rvsss benim 28 günde bir oluyor ama adetin ikinci haftası belirtiler başlıyor sanırım erken yumurtalamaya başlıyorum bende. Thancss woman takviyesi kullanıyorum bende inşallah ise yarar