Elisa0110 5 hafta cok uzun bir sure suyum sizdigi icin bana gunluk gel dediler valla ama ben haftada bir gidebiliyorum gunde 3 litre kesin icmeye calsiiyorum bol bol suyunu ic zaten yiyecek ekmegi icecek suyu varsa hertulu olur canim canini skma ilk cocugunmu senin ben yanindayim sureci birlikte atlaticaz insallah seni takip ettim herzamn benide haberdar et bazi doktorlar cok gamsiz test felan yapmiyor suyun iyi diyor su geldikce bosaliyoe annem oyle ölmus cocugu 6 aylkken allah korusun ins suyun degildir ama ortasi beyaz akinti etrafi su dedin ya basimdan kaynar su dökuldu benimkide ayni cunku hep enfeksiyon sandim bebegin suyuymus ya cok uzgunum keske 9 aylk olaydik demi su gelse en azindan 36 37 de olsa al cocugu deriz simdi o haftalara kadar gitmesi cok muamma benimkinin 34 de ille allaim diyorlar 2 hafta gerilik var zaten cocukta kiveze girmesini istemiyorum doktor suyun iyi dese bile su geliyor de o testi yaptir doktorlar hep bana iyi suyun dediler ben su geliyor diyince test yapildi pozitif cikti amnisure testi her eczanede olmuyor al git eczaneden 1000 tl ye almistik