kurkmantosuzmadonna sema0526 ballı limonlu sıcak su. Bir de pekmez ve tereyağ ya da zeytinyağını karıştırıp ısıtıp içiyordum.
melisasak35 sema0526 her öksürdüğümde hapşurdugumda altıma kaçırıyorum bide o sorun başladı öksürüğümü hiçbişey geçirmedi karnımın içi ağrıyor artık bol bol limon kesip yiyorum 16 haftalığım
merve588 sema0526 canim bende 2 haftadır cekdim artık öksürünce baski oluyodu bebekden dolayı göğüs poliniklige gittim kan testi yapildi kanimda enfeksiyon olduğu için üst solunum yolu enfeksiyonu olmusum surup ve balgam söktürücü verdi 2 günde şükür kesildi öksürüğüm
Rumsamut sema0526 10 gün antibiyotik günde 3 parol 2 haftada anca geçti. Kuru öksürük geçmiyor maalesef ne ıhlamur ne nane limon ne limonlu su bana hiç fayda etmedi. Faranjit olmuştum
dalyaluna35 Sütün icine birkac tane ceviz atıp kaynatın bardağa döktükten sonra icine bal atıp karıştırın, ek olarak balın icine 1 çay kaşığı zencefil atıp karıştırıp 1 tatlı kaşığı yiyebilirsiniz
ahaha1212 sema0526 benimde başıma gelmişti tam 1 ay sürmüştü konuşamıyordum bile öksürürken yere çömelirdim doktorum göğüs cerrahına görün demişti ama ben gitmedim çektim çok zordu bal ve zencefil iyi gelir derler
tugbatosun sema0526 sürekli çişimi kaçırdım 😂 hiç bi şey iyi gelmedi 1 ay çektim artık bıktım yeni yeni azaldı
esrakartal1 Doğuma 10 gün kala ağır grip oldum ben de. Doktorum grintus şurup önermişti onu kullandım. Bi de imumax boğaz spreyi. Doğal içerikli ikisi de.