canannurr Nasıl eski halime gelebilirim ya 5 gün önce doğum yaptım hala hamilelik kilomla aynıyım zayıflamak ve sıkılaşmak için neler yapabilirim göbeğim de çok kötü
1cey canannurr bence en etkilisi korse, ben kullanamadım dikişlerden dolayı canım da tatlıydı, o yüzden hep kaldı az da olsa. Zamanla azalıyor ama korse toparlıyormuş en iyi
melisasak35 canannurr 2 sezaryen oldum korse dediler ama korse takamadım hem sıkı olunca dikişleri rahatsız etti hemde çok sıktı oluruna bıraktım 1 ay içinde karnımın şişliği gitti eski haline döndü azcık bi göbek kaldı oda gitmez artık düzleştiremem uğraşmadım
bbaskal canannurr İlk sezeryanımdan 1 hafta sonra başladık lohusa korsesi kullanmaya iyileştikten sonra da termal korse kullandım çokta faydasını gördüm
Denizj canannurr canım beş gün çook erken henüz ilk 1 hafta bende doğum kilomdan 4 kilo eksiktim ödemlisin. Bir de bağırsakların düzenli çalışıyormu. Bol su içmek işe yarıyor zamanla gidecek kilolar ama göbek için bişey diyemem spor şart 6. Ay itibariyle karın kaslarını çalıştırabiliyosun