Bereninannesi Sevgili Happy Mom Forum ailesindeki güzel annelerim ve anne adaylarım Mübarek Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum bu bayramda nerelerdesiniz🤗🍬
azra01 Bereninannesi hayırlı bayramlar herkese💕 Biz ilk günü kayinbabamda geçireceğiz 2. Gün akrabalarla bayramlaşmaya gideriz sonra benim anneme geçeriz 3. Günde bilmiyorum bi planımız yok 😊
Havin49_ Bereninannesi sizin de bayramınız kutlu olsun evlatlarınızla nice bayramlar görün biz bu bayram evdeyiz hem hava soğuk hemde premetüer be eklerim ve 1.5 yaş oğlum var
Bereninannesi sarilale123 çok geçmişler olsun canım benim zaten hep evdeyiz ya nerde o eski bayramlar 🥰
Bereninannesi azra01 siz iki günlük planı yapmışsınız ne güzel zaten klasiktir misafirler eve gelir büyüklere misafirliğe gidilir ama eski bayramların tadı yok
Bereninannesi sarilale123 ben çocukken ne kadar güzeldi ya bayramların ambiyansı o kadar güzel yaşatılıyordu ki şimdiki gibi imkanlar yoktu belki o zamanlar anlatılmaz yaşanır bi tadı vardı
sarilale123 Bereninannesi büyüklere gidilirdi, şeker toplmaya çıkılırdı. Şimdi apartman içine bırakamıyoruz çocukları. Dediğiniz gibi imkan yoktu ama çoskusu vardı
Bereninannesi Havin49_ hayırlı bayramlar canım evlatlarınla mutlu bayramlar dilerim sağlıkla büyüt inşallah 🥰