Tudi Ylztrk13 canim hcg degeri yokk sanirim test tam cikmadi uff yaa 😣 adetime 3 gun gecikti belirtilerde var ama hamilemiyim degilmiyim belli degil bu belirsizlik beni öldürcek 😐
Tudi Edayslm insallahh 4 gözle bekliyorumm yarin 1 de cikar herhaldee ozaman yazarimm Acaba test ve tahlil icin erkenmi davrandimm 🤔
Edayslm Meltemp amiin Allahım kabul etsin inş❤️ Eşimde öyle diyor üzülme zamanı var rabbim ol derse olur diyor doğrusuda o tabi
Edayslm Candaan benim öyle on dakikada bir falan idrar cıkma olmuyor tatlı krizimde tam gaz devam bilemedim şimdi😕😕
Edayslm Ylztrk13 anladım canım gece uykumdan uyandıran bir idrarım yok suan bakalım beş güne netleşir
simgebfrl Edayslm gece uyanıp tuvalete gidiyordum iki üç kez Bel agrısı göğüs agrısı kasık agrısı gibi adet belirtilerim vardı Yerleşme kanaması vs olmadı akıntım biraz fazlalaşmıştı sadece
Umutbatum Yes erken gebelik testi aldım yaptım negatif sonra gittim birde kan verdim sonuç pozitif 😂 ve erken gebelik testi ni atmamıştım çöpe unutmuşum 1 gün somra hafif silik bir cizgi vardı 😂
Yes Umutbatum 11 gün var benim de kan mı versem erken gebelik testi mi yapsam bilemedim 😬😬 peki değer az mı çıkmıştı kanda. Bir de sanırım 3 haftalık falan öğrenmiş oldunuz 🙈