muzisyenanne06 2 saattir karnımın içi sağ taraf seğirmeye başladı hala geçmedi endişeleniyorum bilgisi olan daha önce bu durumu yaşayan var mı sebebi nedir sizce ilk gebeliğim endişeleniyorum 😔
Naz muzisyenanne06 evet cnm. Seninki hala küçük. Hreketleri de seirme gibi olabilir.ama büyüdükce daha iyi ayırt edeceksin.hiçkirik nasıl hareketler nasıl. Ama endişe etme. Öyle şeyler çok olucak.
muzisyenanne06 Naz teşekkür ederim içimi çok rahatlattınız 🙂 etrafımda da daha önce hamilelik geçiren olmadı süreç nasıl neler oluyor bilmiyorum hemen evhamlanıveriyorum .
Yaseminzbek muzisyenanne06 hıçkırık o 😊 bende 39+2 deyım bütün gece hıçkırdı 😊 sabaha kadar elım karnımda bekledim 😊 nasıl güzel bi duygu 🙏🙏
muzisyenanne06 Yaseminzbek evet mucize resmen çok duygulandım öğrenince 😍 hareketlerini hissediyordum fakat böylesi ilk defa oldu inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız ☺
Naz muzisyenanne06 çok sağol.canım. Sen hele 30lu haftalara gel. Hergün bir darbe alınca daha cok dugulanicaksin 😃 sagdan soldan midenin üstünden. Karnin dalga dalga olacak)) O zaman daha cok hissedecksin.İnsaAllah