ay0 Kızlar sabah kontrolum vardı sancım çıktı ama düzensizdi bende hissediyorum 2 santim açıklığım vardı doktor artmış mi diye baktı açıklık aynı muayne sonrası kanaman olur dedi muyaneden 15 20 dakika sonra bı sıcaklık hissettim ve sumukumsu açık kırmızı lekem gelmiş Nişan mi acaba anlamadım sonra çok kötü bir sancı başladı 1 2 saat sürdü azaldı iç çamaşırı mi değiştirdim bu sürede 1 kaç kere az önce ise baktım sumukumsu değil sadece açık kırmızı gelmiş normal mi acaba bebek hareket ediyor ama endişelendim
sarilale123 ay0 muhtemelen doktor uyarı yapmıştır doğumu başlatmak için. Onun için kanaman olur demiştir sizede
sarilale123 ay0 normal korkmayın, bebekte hareket ediyormuş zaten. Bende yaşadım aynı durumu ara ara geldi sonra durdu
ay0 sarilale123 evet gerçekten durdu devam etseydi gidecektim teşekkür ederim 🫶🏼 doğum yaptınız mı yaptıysaniz kaçıncı haftada doğum yaptınız acaba cevap verirseniz çok sevinirim
sarilale123 ay0 doğum yaptım 4,5 sene oldu hemde 😁 kendi sancım gelmedi, doktor ne yaptıysa haftalar öncesinden 3 cm açıklığım olmasına rağmen, 40+3 suni sancı ile doğurdum