mommymon Kızlar 25 mart gibi olmam gerekiyor merak ediyorum acaba hamile miyimdir diye.. Hafif karın ağrısı adet ağrısı gibi bide bağırsak hareketlerim fazla gibi başka nasıl anlayabilirim
aybarsotti mommymon benimki uykuydı ya,öğlen uykusunu normalde hiç sevmediğim halde bi gün öyle bi uyumuştum ki
duyguklcc mommymon benimde 25 Mart bende de hafif kasık ağrısı ve bağırsak hareketleri ve akşama doğru akıntıda artış oldu bu sabah silik çizgi çıktı innovita erken gebelik testimde
zepstory mommymon bende ilk belirti uyku oluyor. Normalde 12-1 gibi uyurken hamileliğimin ilk zamanları henüz reglime 1 hafta varken bile saat 8-9 gibi uyuyakalıyordum.
mommymon tahamommy kasık değil belki ama adet olucak mş gibi ağrım var sanki beninde göbek deliği civarı
htc_eea ayakta kalınca falan bel ağrısı oluyordu ben de en erken gebelik belirtim oydu iki hamileliğimde de en net onu hissettim
gnsb htc_eea ya acaba bel ağrınız oturunca hafifleyip ayakta durunca tekrar artıyor muydu benim alt belim 3 gündür ayakta biraz durunca çok ağrıyor oturunca hafifliyot ama kalkınca geri başlıyor alt belim ortası bide özel bölgemde adet olacak gibi his oluyor ya ondan oluyor adet olacam sanıyorum ama olmadım daha
ilknur3131 htc_eea merhaba ağrınız geçti mi acaba benim çok kaşık ağrım adet olcak gibi ve bel ağrım var ayakta durunca hep son adet tarihim 4 Mart dün kan verdim 21 çıktı beta
mommymon duyguklcc inşallah istediğimiz gibi olur bizim biraz düzensiz ilişki oldu yumurtlama dönemi pek değerlendirelemedi sanki
yarenguzel Benim normalde adetime bir hafta kala pms döneminde kasık ağrılarım hafif başlardı , ama hamile kaldığım ay daha öncesinde başladı, iki buçuk hafta öncesi hatta sürekli olarak kramplar giriyordu o zaman acaba mı demiştim
cemresi Benim tek belirtim gögüslerimin kocaman ve dolu dolu olmasıydı çok ağırlardı Başka hiç belirtim olmadı
htc_eea gnsb evet genelde ayakta bi iş yaparken mutfakta mesela çok hissedıyorum ben ve farklı bi bel ağrısı bu normal zamanlardaki gibi değil