gamzehalil1711 Kızlar benim ikinci doğumum ve ilkini forum yaşamda yapmıştım.Bunu Mersin şehir hastanesinde yapmayı düşünüyorum ama çok korkuyorum acaba nasıl olur diye düşünüyorum.Dogum yapanlar varsa tecrübelerinizi aktarabilirmisiniz.Memnun kaldınız mi
semahayall gamzehalil1711 bende Mersin şehir hastanesinde yapacağım ama daha var , genel olarak memnun kalıyor konuştuğum kişiler , inşallah memnun kalırız , sezeryan olacak benim
umutluanneadayi gamzehalil1711 şehir hastanesinde yaptım ilk doğumumdu sezeryandım 3. Günde kendi işimi yapmaya başladım hemşirelerden tuttun temizlikçiye kadar çok iyilerdi ben sorun yaşamadım herşey çok güzel geçmişti iyiki şehir hastanesinde yapmışım dedim yani özelden farkı yoktu benim için
busra241_ gamzehalil1711 merhaba ben şevki şener’e gidiyorum çok ilgili bir doktor çok memnunum. Her şeyinizi sonuna kadar dinliyor ultrason a bile ekranı çevirip sizi bebeği gösteriyor. Anlatıyor özel gibi
guneslm Merhaba bende ilk doğumumu himmet beyde yapmıştım özelde ikinciyi şehir hastanesinde Mustafa katarda yapmıştım çok memnun kalmıştım ozaman hiç yatağa bile girmedim diyebilirim birde sezeryan doğumdu
e_kardelenn guneslm merhabalar Himmet hocadan memnun muydunuz acaba, şu an bende ona gidiyorum sormak istedim
semahayall gamzehalil1711 derya hanıma gidiyorum , kendisini çok seviyorum , dünyanın en tatlı doktoru
maco61 gamzehalil1711 bende 34 girecegim nisan 20 si gibi alır ramazan ali kıçıa gidiyom memnunum inşallah sağlıkla kolaylıkla doğum olur
-Papatya33 Bende ilk sezaryen forum yaşam da yapmıştım. Şehir hastanesinde yapma mi diye düşündüm ama doktorların tavrından sonra karar değiştirdim ne bilim. Hala da araştırıyorum bir yandan yapan var mı filan diye
oyuncu96 umutluanneadayi Merhaba bende şehir hastanesinde planlı sezeryan olacam inşallah doktorum İlknur çam yani son iki üç randuvum onunlaydi şu an 34.haftadayim ne zaman gün verir doktor ilk doğumum sezeryan bu arada . Sezeryani İlknur hanım yapar yani o gün verir değilmi
happyymummy oyuncu96 merhaba ben de İlknur hanım takipliyim 20.haftamdayim benimki de zorunlu sezeryan olacak sizin tecrübelerinizden yararlanmak isterim 🥰🙏
umutluanneadayi oyuncu96 ben kendi doktorumun girmesini istedim kendisinin ameliyat günü dolu olmasına rağmen poliklinik arasında beni sezaryena aldı doktorum benim ağrılarım çok vardı 36 da gittim 38+4 gün aldım çıktım
oyuncu96 happyymummy İlk sezeryan üç yıl önce oldum mersinde değil ama başka şehirde şimdi burda ikamet ettiğim için şehir hastanesinde yapmak istedim bu sefer doğumu eşimde şehir hastanesinde hemşire yardımcı olur her türlü diye düşünüyorum o yüzden tercih ettim İlknur hocayida çok duydum randevu bulduğum an alıyorum hemen ama bana biraz pimpiirkli geldi yani aslında bir yönden iyi herşeyi sorguluyor
happyymummy oyuncu96 kesinlikle birkaç kes özelde de doktora gitmiş biri olarak İlknur hanımı duyan çok pimpirikli ve işinde çok iyidir cümlelerini duyduktan sonra tereddütüm yok sadece sezeryana İlknur Hanım’a nasıl denk gelir miyiz endişesi var bende o yüzden sizi takipteyim 🥰
oyuncu96 happyymummy 3 Nisan’da randevum var o zaman konuşacam bakalım kendisimi yapıyor ameliyatı yoksa gün verip o güne kim denk gelirsemi bende merak ediyorum sağlıklı sıhhatli kucağınıza alın inşallah burdan haberdar ederim sizi 🌸