NobleMom Teacherlla O görünen çıkıntı kordon muhtemelen. Bu haftalarda bu kadar büyük olmaz cinsel organ. Ama bacak arasında üç çizgi de yok gibi. Erkeğe benziyor ama sebebi oradaki çıkıntı değil bence. Siz genede hemen alışveriş yapmayın 🙂
Teacherlla Doktor %80 erkek dedi ama bu haftalarda çok mu yanılma oluyor öyle görüyorum o sebeple sizin de fikirlerinizi almak istedim 😊 Bir tane oğlum var öncelik kesinlikle tabi ki sağlıklı olması yanlış anlaşılmasın
Teacherlla superstar_00 çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🌸 Bir kızımı bir oğlumu kaybettim malesef, önceliğim tabi sağlıklı olması ama insan yine de heyecanlanıp merak ediyor
superstar_00 Teacherlla Rabbim cennette bir arada olmanızı nasip eyleasin kaybettiğiniz evlatlarınızla.
Teacherlla NobleMom güzel yorumunuz için teşekkür ederim evet bir dahaki kontrolü bekleyelim bakalım 😊💐
Teacherlla hasret_sakar33 ben de haftası küçük olduğu için bu kadar belli olmasından şüphe duydum. Bir de sanırım mu haftalarda genital çıkıntılar birbirine çok benziyormuş öyle bir şey okumuştum ama yüksek ihtimal erkek dedi doktorumuz bakalım 😊