seweyt Kızlar acil bakin lütfen son adetim 6 mart ama hala yumurtlama yok galiba adetlerim de düzenli içime kurt düştü. ne zaman çift olur lütfen bakın. Fotoğraf yükleyemiyorum. Siz ne zaman gördünüz pik ne olur içimi aydınlatın.
NobleMom seweyt Canımız Annemiz. Forum ana sayfada soldaki üç çizgiden resim yükle kutucuğundan yükleyebilirsiniz. Veya Https://mutluresim.com buradan fotoğrafınızı yükleyerek Direk linkler altındaki linkin sonunda yazan Kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz. Linke tıklayınca açılmayan fotoğraflarda, bu linki kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırabilirsiniz. http://mutluresim.com/ 💜
keleebeeekkk seweyt pik takip edemiyosan günaşırı ilişki yap hem stres olmamış olursun ovülasyon testleriyle aylarca denedim doktorlada denedim ama olmadı kendiliğinden sonrasında oldu o testler psikolojiyi çok etkiliyor
eylusce seweyt valla bacım normalde ovulasyonda günü gününe gördüğüm piki ben de bu ay göremedim. Bugün koyuydu bayağı ama pik mi onu da bilmiyorum. Ben üç ay önce yumurta toplama yaşadım ondan sonra döngüm iyice bozuldu. Hem bir şey elde edemedim hem de düzenim şaştı.
seweyt keleebeeekkk döngü 28 gün adetlerim düzenli son dört ayın adet döngüsü tarihleri şoyle 6 mart 6 Şubat 10 Ocak 6 Aralık 8 Kasım nasıl sence
keleebeeekkk seweyt testi doğru yaptıysan eğer stresten belki yumurtlaman mı olmadıki ben stres yapınca yumurtlama görmediğim ay oluyody zaten adet olamıyodum sen bence gün aşırı dene